2777
2789
عنوان

مزاحمت مادرشوهر میشه بیاد همفکری بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 923 بازدید | 34 پست

من با پدر شوهرم که همسرشون خیلی سال قبل فوت شده داخل یک ساختمان هستم و همسرم هم به شدت به پدرشون وابسته هستند و دوست دارن تمام کارهای پدرشون رو خودشون انجام بدن تا خیالشون راحت باشه.

ولی نکته ای که هست مزاحمتی مطلقا برای من ندارن. من هم مثل شما شاغل هستم و برای کارهای خودم هم فرصت ندارم چه برسه یکی دیگه. پدرشوهرم هم مستخدم تمام وقت دارن و هیچ باری روی دوش من نیست

بنابر این در قسمت اول که همسرتون به مادرشون کمک می کنند نمی تونم ناراحتی شما رو درک کنم چون مادرشون هم هستن و اینکه بخوان بهشون رسیدگی کنن فقط به خودشون مربوطه 

ولی قسمت دوم کاملا حق با شما هست. چون قرار نیست شما جور بقیه رو بکشید و پیشنهاد می کنم بدون اینکه اسمی از خدمات همسرتون به مادرشون ببرید ( چون کسی همسرتون رو مجبور نکرده و خواسته خودشون هست) در مورد مزاحمتی که برای شما و زندگیتون دارن سر موضع خودتون باقی بمونید و این نارضایتی رو حتی به گوش بقیه هم برسونید که بخشی از این مشکل رو حل کنند. نمی تونن بیان خونه مادرشون مادر رو که می تونن ببرن پیش خودشون و چند وقتی مراقبشون باشن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیشه عادت کردهمه این سالا هم اعتراض کردمامسال پسرم رفته مدرسه و خیلی هم شرهاز اداره میام نمیدونم به ...

اا حالا مستقیم بخودش چیزی نگفتی؟

منکه خدایی اصلا صبرو تحمل ندارم کلا

میرم تو اتاق درو میبندم تا بره

حق کاملا با شماست منم مادرشوهرم به بهونه اینکه میترسه شبا بعد از فوت پدرشوهرم خونه زندگیشو ول کرد یه ...

واقعا خودشون رو بی حرمت میکنه

آدم انقدر طولانی حوصله مادر خودشم نداره

قبل از فوت پدرشوهرم پدر خودم فوت شدن مامانم تنها بود مادربزرگ مادریمم تنها بود به مامانم میگفت بیا پیش من هر دومون از تنهایی دربیاییم 

مامانمم میرفت خونه مادربزرگم یه هفته میموند بعد این به من میگفت هیچ جا خونه خود آدم نمبشه موندم چطور بعضیا هفته هفته میرن اینور اونور 

بعد الان خودش شاید در هفته یه شب خونه خودش باشه 

تو تکه ای از من نیستی تو تمام منی  
با شما یا یکی از بچه هاش خونه دو طبقه بگیره...اون یه طبقه باشه دیگه نیاز نیست کسی پیشش بخوابه...یا ا ...

ما خونمون جای نسبتا گرونیه

نمیتونه بیاد

از طرفی قبول هم نمیکنه بره اپارتمان

و اینکه نزدیکم باشه تازه اول دردسره

وقت و بی وقت یا این پیش ماست یا شوهرم پیش اون

منم درگیر مهمون بازیاش میشم

میخوام شرش کنده شه نفس بکشم

واقعا خودشون رو بی حرمت میکنهآدم انقدر طولانی حوصله مادر خودشم نداره

یه کاری کن همسرت فکر نکنه با قهر و اخم میتونه کار خودش بکنه 

ایندفعه رو کوتاه نیا تا حساب کار دستشون بیاد

تو تکه ای از من نیستی تو تمام منی  
اا حالا مستقیم بخودش چیزی نگفتی؟منکه خدایی اصلا صبرو تحمل ندارم کلامیرم تو اتاق درو میبندم تا بره

مستقیم نه

چند بار بابت دخالتاش اعتراض کردم اما سر اومدنش نه

اما خبر داره که دوست ندارم بیاد، به روی خودش نمیاره

انگار شخصیت نداره

شوهرم میگه مجبوره

اما خب واقعا اجباری نیست

اگر انقدر ترس داری میتونی پرستار بگیری برای شب، فقط بیاد بخوابه پیشت و بره

در ظاهر میگه باشه اما در عمل کسر شان میدونه

میگه من بچه دارم چرا غریبه بیاد

نمیفهمه که مزاحمه

خانواده منم همینن، پدرم سالها همه کارای مامانش رو گردن گرفته و الان م چندساله ۴ روز هفته رو بابام پیشش میمونه و ۳ روز دیگه رو بچهای دیگه،۱۳ تا هم بچه داره همه هم تو شهر خودشون ولی وقتی شونه خالی میکنن … همینا موقع ارث خودشون رو مساوی میدونن موقع کمک کردن میشه یکی میگه شوهرم نمیذاره یکی میگه زنم نمیذاره …و الان ۳۰ ساله ک بابای من‌ متاهله هنوزم همه بار مامانش رو دوششه از خرید گرفته تا ‌دکتر و شب پیشش بمونه…

به این فکر کن که شاید خدای ناکرده بعد سالیانی همین چرخه برات اتفاق بیفته

ببین عزیزم اگر به اسن سنا برسم خب قطعا اتفاق میفته

من یدونه دارم این خانم هشت نه تا

خب قراره کل اوقات پیری یا تنهاییم رو برم سر این یه دونه پسرم و زنش خراب بشم؟

شدنی نیست که

آدم باید حد بشناسه، خودش برای ایام ناتوانی یا تنهاییش برنامه بریزه

ما خونمون جای نسبتا گرونیهنمیتونه بیاداز طرفی قبول هم نمیکنه بره اپارتمانو اینکه نزدیکم باشه تازه او ...

چی بگم والا دیگه راهی نیست .خب مگه آپارتمان چشه..پسراش باهاش صحبت کنن راضی بشه.از امنیت آپارتمان بگن براش...بخدا همسایه ما ۸۰ رو رد کرده پیره زنه تنها زندگی می‌کنه بنده خدا به زور راه می‌ره..خونش دسته گل..