2777
2789
عنوان

مزاحمت مادرشوهر میشه بیاد همفکری بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 34 پست
به این فکر کن که شاید خدای ناکرده بعد سالیانی همین چرخه برات اتفاق بیفته

خب عزیزم ادم بگه نمیزاد که بَرده ش بشه، شما توی این شرایط نبودید، من‌ بودم میدونم چقد. سخته اگر تک بچه بود همسرش باز یک چیزی، اما همسرش دقیقا مثل بابای من‌ خانواده پر جمعیت داره اما بقیه شونه خالی میکنن، و اینکه ادم تا جایی میتونه باید در اینده زندگی رو ب مام بچش شیرین بکنه نه تلخ. شما خودتون هم اگر باشید بنظرم حاضرید پرستار بگیرید تا اینکه توی زندگی پسرتون همیشه دلخوری باشه با زنش

خانواده منم همینن، پدرم سالها همه کارای مامانش رو گردن گرفته و الان م چندساله ۴ روز هفته رو بابام پی ...

واقعا طاقت فرساست

اعصاب آدم رو تحلیل میبره

اون مادر و بقیه که کمک نمیدن حق الناس گردنشونه

فکر میکنن زرنگن

همه تو زندگیشون مشکلات دارن، اینکه خانواده هم سربار بشن ظلمه حقیقتا

من تموم بارداریمم مهمون داریشو کردم به جز دو ماهی که تهوع شدید داشتم، اون دو ماه صد تا متلک رو گفت که یعنی داری ادا میای من نیام خونت...

تا خود نه ماه اومد و رفت خوش انصاف

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چی بگم والا دیگه راهی نیست .خب مگه آپارتمان چشه..پسراش باهاش صحبت کنن راضی بشه.از امنیت آپارتمان بگن ...

بعضیا غیرت دارن قربونت بشم

تا زنده ان دستشون سر زانوشونه

این ده سال پیشم سختش بود یه سطل ماست از مغازه صد متر اون ورتر از در خونش برا خودش بگیره

الان که دیگه، دائمم در حال چکاپ دادنه قند و چربیش دو تا بالا پایین بشه یه هفته غصه میخوره!!

واقعا طاقت فرساستاعصاب آدم رو تحلیل میبرهاون مادر و بقیه که کمک نمیدن حق الناس گردنشونهفکر میکنن زرن ...

حقیقتا حق باشماست حالا اگه تک فرزند بود همسرت میتونستی این شرایط رو قبول کنی بگی چاره ای نیست نه اینکه این همه بچه داشته باشه تمام مسئولیت گردن یه نفر باشه 

نمیدونم این همه انتظار از یه نفر از کجا میاد 

البته که مادر شوهرت هم خودش بدش نمیاد وگرنه میتونست عزت نفسش رو حفظ کنه و تو خونه خودش بمونه هیچ کار سختی نیست

ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....