2777
2789

دوستان من بیش از ده ساله که متاهلم و پدرشوهرم مدت خیلی کوتاهی بعد عروسی ما فوت شد و مادرشوهرم تنها موند. تا قبل چهلم که گفتن تنهاش نذاریم و بعدش هم گفت من تنهایی میترسم و خلاصه هر شب یا باید کسی بره پیشش یا بره خونه کسی. شصت سالشم بیشتر نبود و کاملا روپا و سالم

نه قبول کرد بره اپارتمان بشینه که تنها نباشه و نترسه، نه خونه ای بگیره که بتونه مستاجر داشته باشه و نه اینکه یه پولی بده کسی بره پیشش و نه اینکه یه خانم با شرایط خودش شبا بره پیشش. خلاصه همه راها رو بست.

همسرم خانواده پرجمعیتی داره ولی بیشتر خواهر و برادراش تو شهر ما نیستن. چند سال اول راحت هفتاد درصد بار رو دوش ما بود، هر شب یا ما اونجا بودیم یا اون پیش ما بود. تا من اعتراض کردم و کم کم بقیه هم یکی کمتر یکی بیشتر شروع به کمک کردن. هر مرحله هم کلی همسرم مقاومت کرده و کلی داستان داشتیم تا یه قدم تغییر کرده

الان بعد این همه سال من دیگه از این مزاحمتا خسته شدم. خودم شاغلم و بچه کوچیک دارم و هزار گرفتاری. حوصله مهمون بازی و معذب شدن و دخالتاش و اینا رو ندارم دیگه. به همسرم گفتم اون خواهر برادرات که این سالا کاری نکردن بیان بعد از این جور ما رو بکشن یا پول بدن شب یکی بیاد پیشش. شوهرمم به ظاهر قبول کرده اما شدیدا بچه ننه است. هی میره تو خودش

هی اخم و تخم میکنه

رابطمون سرد شده

و با این حربه ها از من باج میگیره

به نظر شما چکار کنم؟ کوتاه بیام یا وایسم سر موضع خودمتا عادت کنه و جا بیفته براش؟ حق به هیچ عنوان با شوهرم نیست. همه این سالا غیر از مزاحمتای شبانه و دخالتاش بیشتر کاراش هم به عهده شوهرم بوده، از خرید همه چیز تا دوا و دکتر و ببر و بیار. یه زن بیش از حد وابسته و بی دست و پاست

کلافه کرده من رو

انگار یکی دائم وسط زندگیمه

من بودم کوتاه نمیومدم بلاخره بقیه ام بچشن دییگ

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان پیش خودش فکر میکنه با بی محلی کردن به تو طاقت نمیاری دوباره کوتاه میای تا اخلاق اقا دوباره خوب شه 

اصلا کوتاه نیا بفهمه دیگه بریدی و پای حرفت هستی عادت میکنه خودش ب خواهر برادراش میگه یکاری کنن

حق داری واقعا تا الان هم صبوری کردی ، وقتی بچه های دیگه کاملا خودشونو کنار کشیدن این درست نیس

اونام کمک میدن اما نه اندازه ما، دو سه تاشون که هیچی تقریبا

اما خب داستان تمومی که نداره

الان 15 سال شده

خب تا کی آخه؟

هیچیشم نیست والا

خب زن حسابی بشین خونه خودت زندگی تو کن دیگه

حق کاملا با شماست 

منم مادرشوهرم به بهونه اینکه میترسه شبا بعد از فوت پدرشوهرم خونه زندگیشو ول کرد یه مدت خونه من یه مدت خونه جاریم هی ادامه داد تا اینکه پسراش براش یه خونه آپارتمانی اجاره کردن 

خونه خودش شهرستانه اومده تهران 

میدونی قسمت جالبش اینه که خونه هر کدوم از بچه هاش میره ساک میبره یه هفته میمونه انگار اومده مسافرت

تو تکه ای از من نیستی تو تمام منی  
جالبتر اینه که بعد ده سال عادت نکردی😁😁😁

نمیشه عادت کرد

همه این سالا هم اعتراض کردم

امسال پسرم رفته مدرسه و خیلی هم شره

از اداره میام نمیدونم به کدوم کارم برسم

بعد این خانم هم میخواد بیاد شبا مهمون بازی

حوصلم سر رفته دیگه