در شرایط حاضر هم که اصلا عدالت امکان ندارهنمیشه دست رو دست گذاشت و منتظر معاد شد میترسم تو معاد به ع ...
بله نباید زیر بار ظلم رفت.
مثلا یکی میاد از شنا دزدی کنه خب باید دفاع کنی
یکی میاد آبروی شما ببره باید دفاع کنی از خودت تا جایی که میشه
اگه نشد بله ایراد نداره بهتون خرده نمیگیرن. .
ضمنا معاد خیلی دور نیست
۳۰ ۴۰ سال دیگه وقتی مردیم معاد ما شکل میگیره
سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد
هیچکس قربونت برم بدون درد نیست...نگران نباش شما هم درست میشه عزیزدلم
انتظار ندارم پولدار باشم ،انتظارمم لباس و رنگ مو و مسافرت نیست بخدا ،فقط جوری زندگی کنیم که سهل ترین حقمون رو بگیریم ،الان دکتر رفتن برامون سخته دیگه چی بگیم
چرا خوب؟بابت همین وارد نشدن ممکنه تو معاد تنبیه شی
خیر
عدم رعایت قانون خلاف شرع است و گناه