2777
2789
در شرایط حاضر هم که اصلا عدالت امکان ندارهنمیشه دست رو دست گذاشت و منتظر معاد شد میترسم تو معاد به ع ...

بله نباید زیر بار ظلم رفت.

مثلا یکی میاد از شنا دزدی کنه خب باید دفاع کنی 

یکی میاد آبروی شما ببره باید دفاع کنی از خودت تا جایی که میشه 

اگه نشد بله ایراد نداره بهتون خرده نمیگیرن‌. .

ضمنا معاد خیلی دور نیست 

۳۰ ۴۰ سال دیگه وقتی مردیم معاد ما شکل میگیره

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

می‌دونم عزیزم من منظورم فقط ایشون نیست مثال زدم ماهم مشکلمون فقط مالی نیست که سختی دیگه داریم مشکلات ...

هیچکس قربونت برم بدون درد نیست...نگران نباش شما هم درست میشه عزیزدلم

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی هم میاد با بی کفایتیش یه ملت رو بدبخت میکنه

وآرد مباحث اینچنینی نشیم بهتره.

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

هیچکس قربونت برم بدون درد نیست...نگران نباش شما هم درست میشه عزیزدلم

انتظار ندارم پولدار باشم ،انتظارمم لباس و رنگ مو و مسافرت نیست بخدا ،فقط جوری زندگی کنیم که سهل ترین حقمون رو بگیریم ،الان دکتر رفتن برامون سخته دیگه چی بگیم 

عزیزم بیماری بچه ت چیههزینه ی درمانش چقدر میشهاگه دوست داری بگو

سرماخورده ولی سرماخوردگیش بخاطر حساسیت یکم سخته کانال بینیش تنگ شده تنگی نفس و گلو درد داره بیمه هم نیستیم 

انتظار ندارم پولدار باشم ،انتظارمم لباس و رنگ مو و مسافرت نیست بخدا ،فقط جوری زندگی کنیم که سهل ترین ...

میدونم چی میگی عزیزم حق طبیعیه هر انسانیه...

حتی مسافرت و لباس.‌‌.. هم حقه

درست میشه قشنگم

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

چرا خوب؟بابت همین وارد نشدن ممکنه تو معاد تنبیه شی

خیر 

عدم رعایت قانون خلاف شرع است و گناه