2777
2789
وااا عزیزم این حسادت خدا کمکت کنه ولی اینطوری نگو هر کس با توجه به کارش و ... حقوق میگیره

من که مثال زدم ،چرا حسادت ؟اینکه بگم بچم مریضه و ناراحتم نمیتونم دکتر ببرم حسادته؟مگه گفتم میخام موهامو رنگ کنم که میگی حسادت

شما مادر شدی؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیتونی کار پیدا کنیکار تو خونه مثلاالان نزدیک عید ممکنه کار زیاد باشه البته من شرایطت رو نمی‌دونم

خودمم جسمی مریضم و نهایت تلاشم بتونم به بچهام برسم اگه می‌تونستم که دریغ نمی‌کردم ،کی بدش میاد دستش توی جیبش باشه و کار کنه 

خودمم جسمی مریضم و نهایت تلاشم بتونم به بچهام برسم اگه می‌تونستم که دریغ نمی‌کردم ،کی بدش میاد دستش ...

چی بهت بگم شرایطت سخته

ببین تنها راه برای شما شاغل شدنه

اگه کاری باشه که زمانش دست خودت باشه یا بیاری خونه انجام بدی یه درآمدی بهت بده خوبه

خیاطی ، سبزی پاک کردن 

یکی رو میشناختم‌ که تو خونه فرش میبافت بعدش میفروخت

با توجه به شرایط فیزیکیت باید کار پیدا کنی

چی بهت بگم شرایطت سختهببین تنها راه برای شما شاغل شدنهاگه کاری باشه که زمانش دست خودت باشه یا بیاری ...

همین دیگه من با سن کمم یه بیماری دارم  که خیلی زوده برام ،راه رفتن و نشستن زیاد هم ممنوعه برام 

همه چی دست به دست شده تا منو از پا دربیاره ،ولی من قوی تر ازین حرفام