2777
2789
من حرف فقط یه نفر خاصی نیست مثال زدم اونو میگم چطور خدا راضی میشه اینطوری ،بخپا کمرمون شکست مریضی خ ...

متوجه منظورت شدم گلم کلی میگم 

دیگه دنیا همینه ولی این یادت نره در همیشه رو ی پاشنه نمیچرخه روزای خوب ماهم میرسه امید داشته باش 

کوچولوت سرما خورده؟

❌لطفا درخواست دوستی ارسال نکنید ❌

الهییی ،عزیزم من شرمنده اتم اوضاع مالی جالبی ندارم وگرنه ک بخدا مثه ی خواهر بهت پول قرض میدادم یا هدیه میدادمش ب کوچولوت ،ولی از مامان یا مادرشوهرت یکم پول قرض بگیر ببرش دکتر گناه داره اذیت میشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهییی ،عزیزم من شرمنده اتم اوضاع مالی جالبی ندارم وگرنه ک بخدا مثه ی خواهر بهت پول قرض میدادم یا هد ...

نه عزیزم چه حرفیه انشالله که سلامت باشید و پر برکت 

از اونا به دلایلی نمیتونم بگیرم اگه می‌تونستم دریغ نمی‌کردم 

نه عزیزم چه حرفیه انشالله که سلامت باشید و پر برکت از اونا به دلایلی نمیتونم بگیرم اگه می‌تونستم دری ...

قربونت عزیزم همچنین شما 

کسی نیست باهاش راحت باشی ؟ 

بله مثلا فرزند شما مریض شده به هر دلیل شما پول نداری ببری دکتر خب این بچه چه گناهی کرده؟؟ خدا در آخر ...

خخخخخخ

.حسم گاهی خوبه میخوای سوالتو با حس ششم جواب بدم درخواست بده یک سوال بپرس  فقط یک سواللتو تتاپیکا جواب نمیدم چون چندین نفر ریپ میزنن قاطی میکنم

داغونم بخاطرش اعصابم خورده .آره حتما ممنونم عزیزم که دلجویی کردین 🤍🤍🤍

نگران نباش عزیزم خدا مراقب تمام بچه هاس ❤️ 

قربونت عزیزم حداقل کاری بود ک میتونستم انجام بدم🙏💚

عدالت تو قصه هاست

میون صفحات افسانه هاست

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده

چرا بچه دار شدی من تا اخر عمرم نمیخوام ازدااج کنم چه برسه بچه دار شم

چند سال پیش اوضاع اصلا اینطور نبود 

کی فکرشو میکرد بجای پیشرفت مردم پسرفت کنن؟

شما ازدواج نکن بچه دار هم نشو بهترین کاره براتون 

اینجا جای گذر و کشت است جای ماندن آخرت است و برداشت.عدالت با معاد محقق خواهد شد دنیا ظرفیت اجرای عدا ...

در شرایط حاضر هم که اصلا عدالت امکان نداره

نمیشه دست رو دست گذاشت و منتظر معاد شد 

میترسم تو معاد به علت سکوت و ظلم پذیرای مورد تنبیه قرار بگیریم 

اگه ۰۰۱۰منظورتهعزیزم هرکسی تو‌ زندگیش سختی کشیده

می‌دونم عزیزم من منظورم فقط ایشون نیست مثال زدم 

ماهم مشکلمون فقط مالی نیست که سختی دیگه داریم مشکلات دیگه داریم ،فقط بی‌پولی نیست