2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهرش مرده اینم بچه‌ش کوچیک بوده داده دست برادر شوهرش و ول‌کرده رفته

الانم برای بالا رفتن پیجش فک کنم ازدواج صوری کردن 

بهروزم قبول کرده تا یه پولی بیاد دستش بره اون دختره که دوسش داره رو بگیره 

فریبا شوهرش تصادف کرده و فوت شده پسرش از بچگی پیش مادربزرگ و عموش بزرگ شده الان هم برای بالا رفتن تعداد فالورهاش این کار رو قبول کرده چون شرکت ترکیه ای  باهاشون قرداد تبلیغاتی بسته

کاربر آقا 
فریبا شوهرش تصادف کرده و فوت شده پسرش از بچگی پیش مادربزرگ و عموش بزرگ شده الان هم برای بالا رفتن تع ...

آهان ممنونم از توضیحاتت عزیزم 🙋‍♂️ 🌹 

سلامتی امام زمان و تعجیل فرج یه صلوات بفرست عزیزم🥰

زن صوری بهروز شده چون اون قبلا به فالو وراش گفته که من میخوام ازدواج کنم بعدش همکارش نسترن نامزد داره که داستان مینویسه و از این چیزا که سوگند مدیر کار فریبا میاد به نامزد نسترن که همون بهروزه بهش میگه داستان زندگی فریبا رو بنویس مثلا چجوری با همون کسی که میخواد باهاش ازدواج کنه رو به رو شده و از این داستانا بعد یه مدتی سوگند رفت و به بهروز گفت که بیا نقش شوهر فریبا رو جلوی فالو وراش بازی کن و من یه مبلغ خوبی بابت این کارت بهت میدم و چون بهروز پول و کار ثابت و درامد خوبی نداشت مجبور شد قبول کنه که الان اون همون پناه شوهر فریباس