2777
2789
عنوان

تو انتخاب همسر اشتباه کردم خیلی

| مشاهده متن کامل بحث + 1371 بازدید | 44 پست
یعنی چی؟؟؟

🤔

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

عزیزم این اصلا مشکل بزرگی نیست از برادر شوهر خواهر من بدتر تو دنیا نبود عرق خور قمار باز لات و دعوای ...

چقدررر آرومم کرد و چقدررر مصمم شدم 

اتفاقا شوهر منم تغییر کرده خیلی ولی هنوزاونی که من می‌خوام نشده 

یبار یکی از اقوامشونم گفته بود فلانی ازدواج کرده سر به راه شده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدررر آرومم کرد و چقدررر مصمم شدم اتفاقا شوهر منم تغییر کرده خیلی ولی هنوزاونی که من می‌خوام نشده ی ...

عزیزم خودت رو تغییر بده اونم تغییر میکنه. هیچ وقت هم مقایسه نکن

مثلا وقتی گرفتاری داره بگو برات صلوات نذر کردم 

بعد که حل شد مشکل بگو اهل بیت خاندان کرم هستند آدم رو ناامید نمیکنن 

دلش رو قرص کن نسبت به دین. ببین برادر شوهر خواهرم شمشیر داشت شبیه وحید مرادی بود ارازل واقعی الان هیئت میره ده شب اول محرم خونه خودش حسینیه هست. قدرت عشق خودت رو دست کم نگير

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

عزيزم ؛ من خودم مذهبى هستم

ازدواج شما با يك فرد مذهبى بسيار بسيار بسيار سخت تر از ازدواج الان تون مى بود چون شما خودتون مذهبى نيستين

وقتى خواهر شما با لباس باز با گوشى همسرتون عكس مى گيرن يعنى حريم محرم و نامحرمى ندارين

ميدونيد اين موضوع براى افراد مذهبى خيلى خيلى خيلى مهمه و هم شما و هم اون آقا خيلى زياد اذيت مى شدين

مگر اينكه با افراد مذهبى نما ازدواج مى كرديد

اگر سالمه و اهل کار و زندگی بقیه رو با خدا معامله کن و ازش بخواه درست کنه و ادما رو با معیار ذهنی خودمون نسنجیم .مرد سالم کم پیدا میشه بقیشم کنار هم با هم کنار میایید .انشاله خوشبخت باشی

اگر سالمه و اهل کار و زندگی بقیه رو با خدا معامله کن و ازش بخواه درست کنه و ادما رو با معیار ذهنی خو ...

اره واقعا 

همین که سالمه دوسم داره و خدا و امامارو قبول داره بازم خداروشکر 

من سرخورده فانتزیای ذهنم زیاده بخاطر اونه

اگه خوشش میاد و اهل حلال حروم باشه مشروب هم نخوره کم کم شما میتونید رپش تاثیر بذارید

اره خوشش میاد ولی تنبله یخورده 

اهل حلال و حروم هست مشروب هم نمیخوره 

واقعا امیدی هست ینی؟

اره خوشش میاد ولی تنبله یخورده اهل حلال و حروم هست مشروب هم نمیخوره واقعا امیدی هست ینی؟

بله هست اگه پدر خودم اعتقاد داشت اما همینجوری بود که میگی هیچ وقت مثل مامانم نشد اما خیلی بهتر شده و افتخار میکنه که بچه هاش مذهبی باشن

خیلی ازینایی که میگن بچه نمیخوایم بعدا پشیمون میشن چون زندکی براشون تکراری میشه بچه داری واقعا سخته اما با خودش شور و شوق و نشاط میاره اما بع نظر من زوج ها باید هموبشناسن به هم مطمین بشن بعد بچه دار بشن بچه خودش هدف میشه ولسه آدم اونجوری بی هدف میشین حالا بعد ازینکه به همه چیز برسین و همه جا را بگردین و...دیگه هدفی واستون نمیمونه و کم کم ممکنه دچار افسردگی بشین