2777
2789
عنوان

بعد از جدا کردن یارانه

221 بازدید | 10 پست

بعد از ازدواج وقتی یارانه از خانواده جدا کردین باعث شد که یارانه ماه بعد حذف بشه؟ پلیس +۱۰ به ما گفت بعد از جدا کردن یارانه،یارانه بعدی حذف میشه و تعلق نمیگیره.قانون جدیده؟ یا همیشه همینطور بوده؟

دوستای عزیزم برای باردار شدنم دعا کنین♥️خدایا دستمو بگیر بلندم کن خیلی خستم😔

اگه نزدیک به تاریخ یارا نه بعدی باسه واریز نمیشه

مثلا امروز یارانه دادن شما دو روز بعد بری یارانه رو جدا کنی واریز میشه براتون

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

ما فامیلمون برای بچه هاش جدا کرد که کلا قطع شد

چو خدا بود پناهت چه خطر بود ز راهت . به فلک رسد کلاهت که همه سرانی 🌱♥️اگر روزی مرا دیدی یک لبخند مهمانم کن خیلی وقت است مهمان کسی نشده ام ...  عاشق کتاب📚📚دوست داشتم یه افسرده باکلاس باشم ولی متاسفانه یه اسکل شادم 🤣🥴 دارای کمی هنر 🌟🌛 هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش 💚عشق ورزش و باشگاه( وزن الان ۶۴ هدف ۵۵)🏋️🤸 ‏اگر می‌خواهید خواب هایتان تعبیر شوند اول باید بیدار شوید❣️شعر میگم آشپزی هم دوست دارم😗.         27 مرداد 1404 نشد که‌معلم بشم 🥀

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه نزدیک به تاریخ یارا نه بعدی باسه واریز نمیشهمثلا امروز یارانه دادن شما دو روز بعد بری یارانه رو ...

پس من اگه تاریخ دوم اسفند بخوام جدا کنم یارانه تعلق میگیره برای خانوادم ۳۰ هر ماه میریزن

اره قط میشه یماه بخاطر مراحل قانونیش ولی ما بین دهم تا بیستم رفتیم قط نشد ماه بعدم ریختن

یکجا به ما گفتن بین یکم تا دهم اگه جدا کنین قطع نمیشه یکجا دیگه گفتن فرق نمیکنه هرکی یک چی میگه ☹️

پس من اگه تاریخ دوم اسفند بخوام جدا کنم یارانه تعلق میگیره برای خانوادم ۳۰ هر ماه میریزن

بله برا من که اینطور بود

البته هر کس رو دیدم جدا کردن یارانه بهشون تعلق نگرفت چون مینوشتن دهک ده 

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

یکجا به ما گفتن بین یکم تا دهم اگه جدا کنین قطع نمیشه یکجا دیگه گفتن فرق نمیکنه هرکی یک چی میگه ☹️

جداکردن یارانه برای سرپرستان جدید خانوار افراد مطلقه و خانواده‌هایی که عضو جدیدی به آن‌ها اضافه شده به این صورت است که باید اقدامات لازم را در این جهت از ۱۰ تا ۲۰ هر ماه انجام دهند

❤ متاهل❤