من شاغلم و از نظر مالی هم مشکلی ندارم. راستش شوهرم ادم خوبیه ولی مشکل ما خونواده اش هستند. توی این مدت هیچ کمکی بهمون نکردند. وضع مالیشون هم خوبه. شوهرم ادم ارومی هست و همش میگفت خدا باید به خودمون بده. من انتظاری ندارم. اوایل زندگی که تازه شاغل شده بودیم خیلی اذیت شدیم. همه چیز رو خودمون ساختیم ولی پوستمون کنده شد. الان خداروشکر وضعمون خوب شده. تازه اونا هر معامله ای میخواستند بکنند از ما پول قرض میکردند. دیر پس میدادن. ضرر بهمون میزدند ولی چیزی نمیگفتیم. قدردان هم نبودند. وظیفه میدونستند. برادرشوهرم که ازدواج کرد براش همه کار کردند. 4 تا مراسم مفصل و ماه عسل خارج از کشور. با اینکه برادرشوهرم و زنش هر دو بیکارند. ولی حتی ماشین و خونه و وسایل هم براش گرفتند و میگفتند بهترین عروسمونه. البته از برادرشوهرم هم میترسند. من خیلی حرصم گرفت. هنوز به شوهرم فقط مواقعی که کمک میخوان زنگ میزنند. با شوهرم دعوام شد. گفتم یا قید این خانواده رو میزنی که توی روزهای سخت کنارمون نبودند و هیچ کاری برامون نکردند و فقط انتظار پول دارند از ما. ولی برای برادرت همه کار کردند. مگه تو پسرشون نبودی. زنگ زدم به خواهر شوهر و مادرشوهرم. حسابی به خدمتشون رسیدم. چون علاوه بر اینکه برامون کاری نکردند دائما به ما بی محلی هم میکردند و پشت سرم هم حرف زده بودند. خیلی ازارم دادند و من هم تلافی کردم. بهشون گفتم شما اگر مادر و خواهر بودید که بین این دو تا برادر اینقدر فرق نمیذاشتید. دست از سرمون بردارید و دیگه بهمون زنگ هم نزنید. ازتون متنفریم. به شوهرم هم گفتم یا من یا خانواده ات. خودمم برای طلاق اماده کردم. الان هم اومدم قهر. میشه از زندگی بعد طلاق بهم بگید؟
خوب ببین یکم خونسردیت حفظ کن مطمعنم یکی دوهفته دیگه دلت براخونت وشهرت تنگ میشه زمان بده یکم
الان هم تنگ شده دلم. به شوهرم هم زنگ زدم هم پیام دادم ولی جوابمو نداد. ناراحته که چرا با خواهر و مادرش دعوا کردم. فکر کنم باید به تنهایی عادت کنم. بعید میدونم چیزی درست بشه
پس یه تنبیه حسابی لازم داره سوهرت البته اگه تازه ازدواج کردین فرصت بده درست میشه اما اگه نه ادبش کن
راستش فکر نکنم دیگه چیزی درست بشه. امروز به شوهرم زنگ زدم و پیام دادم ولی جوابمو نداد و ناراحته که چرا با خواهر و مادرم دعوا کردی. به نظرم باید به تنهایی عادت کنم.
به نظرم درمورد این موضوع، با صحبت کردن با شوهرتون میتونید به تفاهم برسید
(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همهی مذهبیهای گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همهی اقلیتهای فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همهی اقلیتهای جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی. خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید دختر زیر ۱۸ سال نمیتونه رای بده؛ نمیتونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازهی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفرهی عقد رو داره! هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7
خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️ خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده
خودش خوبه. اینکه اینقدر پشت چنین خانواده ای هست ازارم میده. اینکه پشت سر من حرف میزنند و شوهرم هیچی ...
من خودم در حال جدا شدنم، يكي از دوستانم هم دقيقا توي شرايط شما ديگه قاتي كرد طلاق گرفت چون فهميد همسرش داره قايمكي به خونوادش كمك ميكنه اونم در حاليكه اينا خودشون زير بار قسط و اينا له شدن، نميدونم چي بگم، من دركت ميكنم، منتهي يادت باشه مرداي ايراني همشون همينن، فكر نكن بعدي بهتر از اينه