2777
2789
عنوان

چطور بابامو راضی کنم

75 بازدید | 8 پست

سلام بچها من چهل سالمه مجردم قصد ازدواجم ندارم توی این سالها خونه ماشین خریدم ولی اخرش به این نتیجه رسیدم نمیتونم تو ایران زندگی کنم میخام بصورت غیرقانونی برم آمریکا ولی پدرم ناراضیه ولی مادرم حرفی نداره بنده خدا منم میتونم بدون رضایت برم ولی دلم نمیاد ناراحتش کنم تروخدا یه راه حل بدین، دوستام میگن زندگی شخصیت به کسی مربوط نیست، مال خودته، میگم دلم نمیاد دل بابامو بشکنم بدددددجور سر دوراهیم تروخدا راهنمایی کنید خانمای باتجربه

واقعا ۴۰ سالته و به این فکر میکنی که غیرقانونی از ایران بری؟

اگه راهنمایی میخوای بهت میگم اصلا این کار رو نکن. یا از راه قانونی برو یا اصلا نرو و کنار خانواده ات باش.

پناهنده شدن اصلا خوب نیست از دید من البته. خدای نکرده برای خانواده ات اتفاقی بیوفته توی غربت باید گریه کنی و راهی نداری بیایی پیششون.

به این فکر کن الان کلی پناهنده افغانی آمدند ایران، احساست بهشون چیه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچها لطفا لطفا راجب مهاجرت من چیزی نگید من فکرامو تحقیقامو کردم فقط بمن بگید ایا به پدرمادرم ظلم کردم؟ با توجه به اینکه تک فرزند نیستم بردار خاهر دارم اونام بچه دارن خودشون، به پدرم میگم من دارم عذاب میکشم تو ایران تروخدا منو ول کنید برم من ازدواج نکردم که یه روزی بتونم مهاجرت کنم

جان کسوکارتون حرف بزنید، نترسید ادمخوار نیستم، میخام نظر عموم مردم رو بدونم، ایا دراینده دچار عذابوجدان نمیشم بخاطر ترک خانوادم؟ یا با موندن تو این دیوونه خونه به خودم ظلم کردم؟ ایا درخواست پدرم غیرمنطقی و خودخواهانه ست که میخاد منو به زور تو ایران نگه داره؟ یه چیزی بگید ببینم زبون دارید یا فقط نگا میکنید

بچها لطفا لطفا راجب مهاجرت من چیزی نگید من فکرامو تحقیقامو کردم فقط بمن بگید ایا به پدرمادرم ظلم کرد ...

اگه خودت تصمیمت رو گرفتی و بعد پشیمون نمیشی، راحت برو، به پدر و مادرت ظلمی نکردی، ولی اگه بهشون وابسته باشی، خودت اذیت میشی.

من ۷ سال پیش این کار رو کردم، بابام راضی نبود ولی فقط گفت تو همیشه هرکاری که دلت خواسته کردی الان هم میخوای ما رو ترک کنی، من دیگه  چی بگم. اون شب با همین جمله  اشک من رو در اورد ولی من تصمیم رو گرفته بودم و مهاجرت کردم. ولی بگم که راحت نبود برای خودم چون از نظر روحی چند سال اول افسردگی گرفته بودم. الان هم دلم واسه خانواده ام خیلی تنگ میشه، گاهی میگم کاش کنارشون بودم ولی وقتی هم میام ایران و بهشون سر میزنم بعد دو هفته دیگه دلم میخواد برگردم سر خونه زندگیم.