2777
2789

سلام

من چند وقت پیش علائم بیماری قلبی داشتم درواقع دیماه

رفتم نوار قلب دادم

گفت سالمی

یکم معده‌م اذیت هم هست

امروز صبح برا صبحونه آش رشته ای خوردم

ظهر ماهی

بعد ناهار رفتم دور چرخ خیاطیم

بعد حدود نیم ساعت دست چپم و استخوان قفسه سینه درد گرفت

امشب رفتم متخصص گوارش

گفت نیم ساعت دیگه نوبتت میشه

گفتم تو این فاصله از مطب برم بیرون

هنوز ده دقیقه نشد ک راه میرفتم یهو استخوان سینه و دست چپم درد شدیدی گرفت.بطوری ک نتونستم راه برم و وقتی خواستم نفس عمیق بکشم نمیتونستم.... انگار نفسم بالا نمیومد و درد استخوان سینه اجازه نداد نفس عمیق بکشم.یکم نشستم و استراحت کردم و یکم بهتر شدم اما کامل برطرف نشد

دکتر متخصص گوارش ک براش شرایط بالا رو توضیح دادم، گفتن دچار حمله پانیک شدی

حمله پانیک چطوره؟ آخه من غروب اینجور شدم اما الان ک شبه هنوزم درد رو دارم اما بشدت ظهر نیس

یه دکتر دیگه گفت سندروم روده تحریک پذیر داری

هر کس میتونه لطفا راهنمایی کنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خفیف بوده خداروشکر

ولی شدیدش خیلی داغون کننده اس

علایم شدیدش: لرزش شدید، بیقراری، گریه بی اختیار، مسخ شخصیت(احساس میکنی وجود نداری یا داری خودتو از بالا سرت میبینی) تپش قلب، افکار خودکشی، استرس شدید، احساس مرگ... 

من خیلی دچارش میشم بدنم وحشتناک میلرزه قفسه سینم تنگ میشه نمیتونم نفس بکشم نفس تنگی میگیرم گریه حتا نمیتونم حرف بزنم گریه هم میکنم بعدش بدنم بی حس میشه 

ینی میشه برسیم بهم میرسه دستاتو بگیرم برم تو جمع شبا ی دل سیر نگات کنم برات غذا درست کنم خونمون رو تمیز کنم بیای تعریف کنی ازم ؟(:ینی میشه همه مشکلاتمون حل شه برسم بهم مگه نمیگن خدا بزرگه از دلمون خبر داره پس منو بهت میرسونه مطمعنم 🙃💑

خفیف بوده خداروشکر ولی شدیدش خیلی داغون کننده اسعلایم شدیدش: لرزش شدید، بیقراری، گریه بی اختیار، مسخ ...

این منم😅

ینی میشه برسیم بهم میرسه دستاتو بگیرم برم تو جمع شبا ی دل سیر نگات کنم برات غذا درست کنم خونمون رو تمیز کنم بیای تعریف کنی ازم ؟(:ینی میشه همه مشکلاتمون حل شه برسم بهم مگه نمیگن خدا بزرگه از دلمون خبر داره پس منو بهت میرسونه مطمعنم 🙃💑

این منم😅

عزیزم🧡🥲

درمان نکردی تاحالا؟ من روانپزشک رفتم دارو داد بهتر شدم

بار اولی که دچار حمله عصبی شدم باورش برای خودم سخت بود چون داشتم اهنگ شاد گوش میدادم حالم کاملا خوب بود روز خوبی هم داشتم برام عجیبی بود... 

عزیزم منم همین شرایط داشتم اولا ک برو پیش دکتر برات دارو ارامبخش اگه لازم باش تجویز کنه..دوما ب موقع اذان سرتو شلوغ کن شروع کن دیدن سریال یا هر چی ک حالتو خوب میکنه..من موقع اذان ک میشد حالم خیلی بد میشد..من اولا مشکلم رو قبول کردم تو جمع و خوشگذرونی بیشتر رفتم و اینکه من مردمک چشمام هم انکار کند حرکت میکردن..من رفتم طبیعت رقصیدم رفتم جمع های دوستانه حالم بهتر شد تو هم ببین چی حالتو خوب میکنه

عزیزم🧡🥲درمان نکردی تاحالا؟ من روانپزشک رفتم دارو داد بهتر شدمبار اولی که دچار حمله عصبی شدم باورش ...

نه هر بار یکی باهام دعوا میکنه اینطوری میشم میبینی نیم ساعت چهل دیقه بدنم افتضاح میلرزه گریه بی اختیار نفسم باید دهنمو باز و بسته کنم در بیاد یا هوا بخورم حس میکنم اون لحظه میمیرم پشت چت دعوا کردنی بدتر میشم چون نمیتونم منظورمو برسونم طرف مقابلم منو نمیفهمه انقد شدید شده تازگیا قلبمم درد میگیره بعدشم که اروم میشم تا چند ساعت حتا ی روز بی حس میشه بدنم💔

خفیف بوده خداروشکر ولی شدیدش خیلی داغون کننده اسعلایم شدیدش: لرزش شدید، بیقراری، گریه بی اختیار، مسخ ...

چقد سخت

من هنوز دارم دکتر میرم ببینم آیا واقعا پانیک بوده یا مشکل دیگه ای دارم

آخه هنوز درد سمت چپم خوب نشده... من میگم شاید معده دردم باعث شده آخه صبحی هم غذای نفاخ خوردم

من خیلی دچارش میشم بدنم وحشتناک میلرزه قفسه سینم تنگ میشه نمیتونم نفس بکشم نفس تنگی میگیرم گریه حتا ...

عزیزم

خدا سلامتی بده

چقد این حالت طول میکشه و عوارض بعد از خوب شدنتون چیه؟

من هنوز سمت چپم درد میکنه حس میکنم از معده هست

عزیزم منم همین شرایط داشتم اولا ک برو پیش دکتر برات دارو ارامبخش اگه لازم باش تجویز کنه..دوما ب موقع ...

چرا اذان؟برام سوال شد

من موقع اذان و نماز آرامش میگیرم و دوس دارم بمونم رو سجاده

حال دلم اونموقع خوب میشه

شما شاید حساسیت دارین نسبت ب اذان وگرنه خب حال آدم با نمازخوندن خوب میشه

من همچنان درد رو دارم.حس میکنم بیشتر مشکل معده دارم

عزیزمخدا سلامتی بدهچقد این حالت طول میکشه و عوارض بعد از خوب شدنتون چیه؟من هنوز سمت چپم درد میکنه حس ...

مرسی عزیزم همچنین 

حمله ی ساعت اینا میشه ینی باید یکی ارومم کنه خوب شم زود نکنه همون خودش ی ساعت نیم ساعت طول میکشه تموم شه عوارض بدنم بی حس میشه بعدش سرم اینا انگار از کما برگشتم اونقد بدنم بی حس میشه سمت چپ منم بی حس میشه و درد میکنه حس میکنم بخاطر قلبمه چون تازگیا عصبی شدنی درد میگیره