2777
2789

۲۰سالمه تازه جوونه زده فک بالام ولی نمیدونم چرا روی لثه جوونه زده

انقدرم درد دارههه

هیچی نمیتونم با طرف راست فکم بخورم غذا میخوره بهش درد میگیره

‌زِ غوغای جهان میوووو🐈‍⬛

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دندون عقل رو باید توی همین سنین بری بکشی 

به حرفا که میگن از موقعیت اش خوب باشه 

بهش دست نزن و فلان 

اصلا توجه نکن 

چون مسواک معمولا نمی خوره ( معمولا با دقت افراد مسواک نمیزنن) 

میزنه بقیه دندون جلویی ها رو نابود میکنه 

واسه منم اینجوری بود فک پایین

دندون پزشک گفت میشه جراحیش کرد ولی تحمل کن کامل رشد کنه بعد بیا واست بکشم

منم تحمل کردم و بعد چندماه کشیدم

تجربه جراحی هم دارم خییییلی درد بدی داره 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان) 

دندون عقل رو باید توی همین سنین بری بکشی به حرفا که میگن از موقعیت اش خوب باشه بهش دست نزن و فلان اص ...

اره میدونم ولی مگه نباید کامل رشد کنه رشدش که متوقف شد بعدش بکشی؟

خب تا این در بیاد کامل بقیه دندونامو ب چخ داده

‌زِ غوغای جهان میوووو🐈‍⬛

واسه منم اینجوری بود فک پاییندندون پزشک گفت میشه جراحیش کرد ولی تحمل کن کامل رشد کنه بعد بیا واست بک ...

وای نههه جراحی نهه

خب چن ماه زمان میبره کامل رشد کنه؟تا رشدکامل کنه بقیه دندونارو ب چخ نمیده؟

‌زِ غوغای جهان میوووو🐈‍⬛

اره میدونم ولی مگه نباید کامل رشد کنه رشدش که متوقف شد بعدش بکشی؟خب تا این در بیاد کامل بقیه دندونام ...

برو دندانپزشکی فردا 

دکتر خودش میدونه چی کار کنه 

واقعا تا عکس نباشه نمیشه نظر داد 

وای نههه جراحی نههخب چن ماه زمان میبره کامل رشد کنه؟تا رشدکامل کنه بقیه دندونارو ب چخ نمیده؟

من حدود پنج ماه صبر کردم 

فشاری به دندون های دیگه م وارد نکرد و آسیبی نزد 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)