2777
2789
عنوان

بچمو از شیر گرفتم بغض داره خفم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 43 پست
آروم باش عزیزم میلیاردها آدم این مرحله رو گذروندن طوریشون هم نشده قوی باش از الان بخوای اینطوری فکر ...

کاش از شیر خوردنش عکس و فیلم گرفته بودم 

دلم تنگش شده

از الان تا آخر عمر دیگه ندارمت...‌  بمیرم برات آجی قشنگم که پر پر شدی😭 بمیرم برای آرزوهایی که با خودت به خاک بردی😭اصلا خبر داری چقدرررررررر دلتنگتم بی معرفت ، مگه چی میخواستم ازت جز این که تو باشی فقط😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا شیر خشکیش کردی تا دو و نیم می‌دادی بش

مجبور شدم شیر خشکیش کنم

از الان تا آخر عمر دیگه ندارمت...‌  بمیرم برات آجی قشنگم که پر پر شدی😭 بمیرم برای آرزوهایی که با خودت به خاک بردی😭اصلا خبر داری چقدرررررررر دلتنگتم بی معرفت ، مگه چی میخواستم ازت جز این که تو باشی فقط😭
بهرحال عزیزم ما آدما در حال رشدیمو علاوه بر رشد جسمی تو هر مرحله از زندگی ی چیزی باعث رشد روحی و روا ...

بچم‌کنار اومده 

خودم هنوز نتونستم کنار بیام

پس چرا بنظرم شیر خشک رنج کمتری برای مادر داره؟فکر میکردم فقط شیر دادن از سینه ی مادر هست که وابستگی ...

ربطی نداره 

کلا این مرحله سخته 

چون وابستگی بچه به مادر کم میشه 

من بچم فقط از دستم خودم شیشه میگرفت 

حتی اگه باباش یا مادرم هم شیر درست میکردن براش اگه من نبودم نمیخورد

عزیزم هیچ کس مثل من دل نازک نیس پسرم شیر خشک میخورد دو ماه از شیر گرفتمش خیلی دلم میسوخت براش دو سال و ۴۰ روزش بود از شیر گرفتم موقه که شیر میخورد روزی با زور دو یا سه بار غذا میخورد ماشالله الان که شیر نمیخوره خیلی میخوره منم خیلی دلم براش میسوخت

الان فصل خوبی واسه از شیر گرفتنه کمتر تشنه میشه اذیت نمیشه

صبح تا حالا به اندازه یه پارچ آب خورده

کاش از شیر خوردنش عکس و فیلم گرفته بودم دلم تنگش شده

عزیز دلم غصه نداره که چرا خودتو الکی عذاب میدی؟

از الان به بعد بیشتر قدر این روزاشو بدون باهاش بازی کن بیشتر واسش وقت بذار ولی هرچیزی رو واسه خودت بزرگ نکن نذار بچه متوجه بشه ، اون به یه مادر قوی احتیاج داره که ازش یاد بگیره و بتونه مشکلات آینده اش رو هم  حل کنه .خودت ماشالله میدونی دیگه زندگی پر از چالش و پستی بلندیه،  چند وقت دیگه باید از پوشک بگیریش و هزار تا کار دیگه

همیشه برنده باش ،آدم بازنده طرفدار نداره
عزیزم هیچ کس مثل من دل نازک نیس پسرم شیر خشک میخورد دو ماه از شیر گرفتمش خیلی دلم میسوخت براش دو سال ...

نه من مشکلی با غذاش ندارم 

چون فقط روزی یبار شیر میخورد 

انگار خوردن و نخوردنش روی اشتهاش برای غذا تاثیری نداشت

عزیز دلم غصه نداره که چرا خودتو الکی عذاب میدی؟از الان به بعد بیشتر قدر این روزاشو بدون باهاش بازی ک ...

دلم تنگ شده برا شیر خوردنش 

هر شب حتی شیشه اش رو بغل میکردو میخوابید😭

از تموم دنیا این بچه ها فقط یه شیر رو میخوان اونم ازشون دریغ کنیم ظلمه بخدا😭😭😭

دلم تنگ شده برا شیر خوردنش هر شب حتی شیشه اش رو بغل میکردو میخوابید😭از تموم دنیا این بچه ها فقط یه ...

عزیزم غصه نداره که 

ببین من درکت می‌کنم ولی زیاد بهش فکر نکن

اون تازه اول راهه کلی مراحل خوب و عشقولانه باهاش خواهی داشت 😅

انسان همینه دیگه با درد و رنج و گریه به دنیا میاد در طول زندگی هم باید یه سری سختی ها رو تحمل کنه چاره ای نیست.

نذار تبدیل به ضعفت بشه بچه ها همه چیو می‌فهمن 

عزیزم غصه نداره که ببین من درکت می‌کنم ولی زیاد بهش فکر نکناون تازه اول راهه کلی مراحل خوب و عشقولان ...

هیچ وقت فکر نمیکردم انقدر این مرحله برام‌سخت باشه

هیچ وقت فکر نمیکردم انقدر این مرحله برام‌سخت باشه

دیگه به خدا توکل کن همه چیو بسپار به خودش ،خدا از مادر به بنده هاش مهربون تره ازش کمک بخواه