2777
2789
عنوان

بچمو از شیر گرفتم بغض داره خفم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 43 پست
دیگه به خدا توکل کن همه چیو بسپار به خودش ،خدا از مادر به بنده هاش مهربون تره ازش کمک بخواه

ممنون از راهنمایی هات عزیزم

از الان تا آخر عمر دیگه ندارمت...‌  بمیرم برات آجی قشنگم که پر پر شدی😭 بمیرم برای آرزوهایی که با خودت به خاک بردی😭اصلا خبر داری چقدرررررررر دلتنگتم بی معرفت ، مگه چی میخواستم ازت جز این که تو باشی فقط😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم دیگه نده بد عادت میشه بعد چند روز حنا درست کن بذار کف دسش

حنا چه تاثیری داره؟

از الان تا آخر عمر دیگه ندارمت...‌  بمیرم برات آجی قشنگم که پر پر شدی😭 بمیرم برای آرزوهایی که با خودت به خاک بردی😭اصلا خبر داری چقدرررررررر دلتنگتم بی معرفت ، مگه چی میخواستم ازت جز این که تو باشی فقط😭
عزیزم خداروشکرکن بچت رشد کرده و وارد مرحله جدیدی شده به نظرم خودت حساسی به جای شیر درست کردن براش ...

درسته عزیزم 

خودم زیادی حساسم واذیتم وگرنه شکرخدا بچم اوکی هسک

خب چرا قطع میکنی وقتی شیر خشکه میشه چندین سال بهش بدی البته اگه شیرگاو نمیخوره شیرمادر میدادی حتما ب ...

نظر دکترش این هست عزیزم

خب دیگه عزيزم شاید یه کم‌هورمونات ریخته به هم بعدا خودت خندت میگیره

آره شاید😅