2777
2789
عنوان

خانما کی فرش خونشون فیروزه ای یه لحظه بیایین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 5292 بازدید | 77 پست
من میزمبلام ست کتیبه ی پرده هام هست وپرده ام رو تور کارشده انتخاب کردم بایک طرف پرده ی مخمل کرم رنگ ...

عزیزم هنوز نرفتی خونه خودتون 

انشالله به سلامتی ازشون استفاده کنی 

من فرشم فیروزه ایه عاشقشممممممم خیلی ام روحیه رو شاد میکنه هر کی میخواد خونه ام میگه چقد خونه ات انرژی مثبت داره 

مبلمم سرمه ایه ولی بالشتک هاش گل های فیروزه ای وارغوانی و خردلی داره 

پردمم فیروزه ایه 

پسر نازنینم ، همین که تو را دارم ،بهترین هدیه ی دنیا را دارم ، دیگر بین ستاره ها به دنبال درخشان ترین ستاره نیستم ، در میان گلها به دنبال زیباترین گل نیستم ، تو کهکشانی هستی از پر نور ترین ستاره ها ،ممنونم که به دنیا من آمدی و زندگی را برایم زیباتر از همیشه کردی💖💖💖💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم هنوز نرفتی خونه خودتون  انشالله به سلامتی ازشون استفاده کنی

نه نرفتم همش ازتخیل وسه بعدی استفاده کردم ک خداکنه بهم بیان توش تعمیرات دارم😣مرسی عزیزم 

من اگرنیکم ،اگربدتوبروخودراباش.
روفرشی بنداز

اونو که باید بندازم مگه با بچه میشه نداشت 

ولی گفتم مثلا یکم راحت تر بشم 

البته خداییش فرشمون خیلی خیلی نویه ولی دوماه پیش فرش دادایم قالی شویی بیشرفا فرشا از یه کنار پاره کردن شوهرم رفته بود رومخش 

روفرش انگار اسید چیزی بریزن پوسیده بود بهشونم گفتیم گفتن ما نکردیم قبول نکردن مام مجبور شدیم الکی الکی فرش بخریم هنوز 7سال فرشامون خریدیم دوبار شستیم 

فری جون این عکسی که گذاشته شد رنگ فیروزه ایش خیلی قشنگ بود عکسه پاک شد گمونم منم میخوایتم بخاطر تنوع برم تو کار ابی و فیروزه ای 

عید فرشامون را فیروزه ای خریریم با قیمت خیلی بالا اخه کار یه برند مهم مشهد بود ولی وقتی تو خونه انداختیم اصلا به نظرم قشنگ نشد الانم دوستشون ندارم حس میکنم بیشتر از اینکه سالن را شاد کنه گرفته نسبت به فرش کرم قبلیام گرفته تر کرده ولی میگم این عکسه که الان نمیدونم کی فرستاد خیلی فیروزه ایش قشنگ بود چون دورش هم رنگ روشن بود حالا گمونم به طرح فرش هم بستگی داره چ جوری باشه 

ما خودمون ندیدیم فرش را چون اون موقع ۹ متری نداشت سفارش دادیم وقتی اورد خونه نپسندیدم

اونو که باید بندازم مگه با بچه میشه نداشت  ولی گفتم مثلا یکم راحت تر بشم  البته خداییش ف ...

وای چه سخت من دلم نمیادفرشموبدمشون خداکنه هیچ وقت کثیف نشه گرونم خریدم😀

من اگرنیکم ،اگربدتوبروخودراباش.