یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
فیروزه ایی زیاد احساس کردم به دلم نشینه البته سلیقه ایی ، من کلا وسیله پررنگ دوست ندارم زود زده میشم
منم رنگ جیغ دوست ندارم ولی میگم انقدر تنوع زیاد بود اونم سلیقه شوهرم بود تازه دعوامونم شد خخخخخ مردا یه چیز میخوان بخرن سریع میخرن ولی من باید همه جا رو زیر پا کنم
منم از هنین جیا میترسم چون فضا خونم کوچیکه میگم دلگیر نشه به اقا هه گفتم اکه یه درصد نپسندیدم ...
پس اگر شک داری و هنوز پول ندادین بگو باید بیشتر فکر کنم چون فرش را که هر سال نمیشه عوض کرد کلی هم ادم پول بده میخوهد قشنگ بشه محیط خونه
ولی بازم میگم بستگی به طر حش داره اگر رنگ فیروزه ای با کرم و رنگا دیگه ترکیب باشه خیلی قشنگه ولی همش فیروزه ای خونه را سرد میکنه رو طرحش حساس باش والا رنگ فیروزه ای الان توی فرشها هم به روزه هم رنگ قشنگیه
منم رنگ جیغ دوست ندارم ولی میگم انقدر تنوع زیاد بود اونم سلیقه شوهرم بود تازه دعوامونم شد خخخخخ مردا ...
مهم زن خونس که باید بپسنده ، میتونی اگه هنوز پهن کردی ببری عوض کنی اما مال شما هم قشنگه ولی ممکنه فضای خونه رو کوچیک و شلوغ کنه .مبارکه باشه گلم به دل خوش استفاده کنی