2777
2789
عنوان

خانما کی فرش خونشون فیروزه ای یه لحظه بیایین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 5292 بازدید | 77 پست
فری جون این عکسی که گذاشته شد رنگ فیروزه ایش خیلی قشنگ بود عکسه پاک شد گمونم منم میخوایتم بخاطر تنوع ...

منم از هنین جیا میترسم چون فضا خونم کوچیکه میگم دلگیر نشه 

به اقا هه گفتم اکه یه درصد نپسندیدم نمیشه بیارم عوض کنم قبول نکرد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم فرش شما قشنگه اتفاقا چون فیروزه ایش کمه قشنگه

فیروزه ایی زیاد احساس کردم به دلم نشینه البته سلیقه ایی ، من کلا وسیله پررنگ دوست ندارم زود زده میشم

❤پسرم تو آرزوی برآورده شده منی❤   ⚘خدایا شکرت⚘

فیروزه ایی زیاد احساس کردم به دلم نشینه البته سلیقه ایی ، من کلا وسیله پررنگ دوست ندارم زود زده میشم

منم رنگ جیغ دوست ندارم ولی میگم انقدر تنوع زیاد بود اونم سلیقه شوهرم بود تازه دعوامونم شد خخخخخ مردا یه چیز میخوان بخرن سریع میخرن ولی من باید همه جا رو زیر پا کنم 

منم از هنین جیا میترسم چون فضا خونم کوچیکه میگم دلگیر نشه  به اقا هه گفتم اکه یه درصد نپسندیدم ...

پس اگر شک داری و هنوز پول ندادین بگو باید بیشتر فکر کنم چون فرش را که هر سال نمیشه عوض کرد کلی هم ادم پول بده میخوهد قشنگ بشه محیط خونه

ولی بازم میگم بستگی به طر حش داره اگر رنگ فیروزه ای با کرم و رنگا دیگه ترکیب باشه خیلی قشنگه ولی همش فیروزه ای خونه را سرد میکنه رو طرحش حساس باش والا رنگ فیروزه ای الان توی فرشها هم به روزه هم رنگ قشنگیه

منم رنگ جیغ دوست ندارم ولی میگم انقدر تنوع زیاد بود اونم سلیقه شوهرم بود تازه دعوامونم شد خخخخخ مردا ...

مهم زن خونس که باید بپسنده ، میتونی اگه هنوز پهن کردی ببری عوض کنی اما مال شما هم قشنگه ولی ممکنه فضای خونه رو کوچیک و شلوغ کنه .مبارکه باشه گلم به دل خوش استفاده کنی 

❤پسرم تو آرزوی برآورده شده منی❤   ⚘خدایا شکرت⚘

پس اگر شک داری و هنوز پول ندادین بگو باید بیشتر فکر کنم چون فرش را که هر سال نمیشه عوض کرد کلی هم اد ...

مال من اینجوره پهنش کنم بعدعکس میگذارم ست چیزهام نبودامابعدعاشقش شدم😀گفتم بی خی

من اگرنیکم ،اگربدتوبروخودراباش.
پس اگر شک داری و هنوز پول ندادین بگو باید بیشتر فکر کنم چون فرش را که هر سال نمیشه عوض کرد کلی هم اد ...

نصفشو که دادیم ولی خو میشه رفت عوض. کرد امروز بازم 

البته فکر کنم فروشنده ها رو که میشناسین یکم اذیت میکنن 

عکسشم نمیاد بزارم لامصب دوساعت داره میاد ولی انگار نه انگار نمیاد 

خونتون شبیه مسجد میشه، همسایه روبروییمون داره درشونو که باز میکنن قشنگ فضا معنوی میشه

خخخ موافقم منم همچی حسی به خونمون دارم

ولی بازم دلم خوش میکنم خونه عوض کنیم چون نه متری هستن میندازم تو اتاق خواب