2777
2789
عنوان

خانما کی فرش خونشون فیروزه ای یه لحظه بیایین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 5292 بازدید | 77 پست

اتفاقا چون فقط يكي فيروزه اي هس چشمتونو نميزنه. فقط سعي كنين بين دو تا كرم استفاده كنين. و از هيچ فيروزه اي ديگه اي تو محيطتتون استفاده نكنين بهتره رنگاي خنثي و يا خيلي خيلي ملايم بكار ببريد. چون توناژهاي پررنگ آبي به گفته فيليپ استارك بعد از يه مدت چشمو خسته ميكنه

چون نظر خواهی  راستش و میگم به نظرم عوض کن اگه امکانش هست ولی زشت هم نیست ،به نظرم زود ادم ...

اره دقیقا منم همینو میترسم 

مثلا یه هوا تیره تر گرفتیم چون بچه کوچیک داریم 

سرمه ای هم که تیره بود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعاااا  چند تا فرش میخوره  چون واسه ما 3تا 9متری گرفتیم میگم کله رمین میشه فیروزه ای&n ...

من ۱دونه ۱۲گرفتم فقط بقیش باپالازه دوست نداشتم موکت کنم خواستم ۱فرش وسط بعدشرایط جوری شد ک پالازوانتخاب کردم تاپارکت وکفپوش

من اگرنیکم ،اگربدتوبروخودراباش.
من فرشم فیروزه ای عاشقشم. اما اگه بچه کوچیک داری اصلا سمتش نرو نابود میشی.. م به دقیقه باید شامپو فر ...

واقعاااا ما فیروزه ای گرفتیم که مثلا راحت تر باشیم 

وایییی نگوووو 

اخه الان که کرم همش روفرشی داریم 

دقیقا 1هفته پیش شستمش. دیشب مادرشوهرم گفت اینو شستین مثلا؟؟! یعنی راست میگفت انقد بچه روش لک انداخته ...

یعنی تابلو تر از کرم دیده میشه لکه هاش من خیلی حساسم 😢😢😢😢

من میزمبلام ست کتیبه ی پرده هام هست وپرده ام رو تور کارشده انتخاب کردم بایک طرف پرده ی مخمل کرم رنگ مبلاموکرم برداشتم با قالی فیروزه ای کم رنگ وکرمی پالازمم کرم هستش بایدبچینم بعدببینم بهم میان😀سعی کردم بهم بیان

من اگرنیکم ،اگربدتوبروخودراباش.

مبارکه منم فرشم تم فیروزه ایی داره کلا مبل و کاغذدیواری هم تو اون ماه هاست ، هرکس میاد خونمون خیلی میپسنده ،، اگه بشه الان عکسشو میزارم 

❤پسرم تو آرزوی برآورده شده منی❤   ⚘خدایا شکرت⚘