بچم امسال کلاس اوله پارسال که پیشدبستانی بود هردوهفته ما سفر بودیم دوهفته میرفت یه هفته نمیرفت اما ا ...
خب عزیزم زودتر برا خونه تکونی شروع میکردی
من از دی ماه شروه کردم تموم شد الان فقط دو سه روز مونده به عید یخچالو سرویسا رو یه دست میکشم
پارسال با بچه دهنم صاف شد با بچه خیییلی سخت بود اخر دوسه ساعت مونده به تحویل سال زدم زیر گریه از شدت فشار کار و خستگی جسمی
خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بچم امسال کلاس اوله پارسال که پیشدبستانی بود هردوهفته ما سفر بودیم دوهفته میرفت یه هفته نمیرفت اما ا ...
مگه سفرتون چند روزه هستش؟
توام مثل من فکر همه چی هستی ها از قبلش 😁
بنظرم برو نیاز دارین به یک سفر و استراحت
بخدا آدم وقتی تو خونه هستش به همه چی سخت میگیره
یکم ذهنتو آزاد بذار..کارای خونه فوقش کمکی میگیری عزیزم بیخیال🤗
من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤ عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲 💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚
خب عزیزم زودتر برا خونه تکونی شروع میکردیمن از دی ماه شروه کردم تموم شد الان فقط دو سه روز مونده به ...
اخه گفتم افطاری بدم بعد پارسال افطاری دادماومدن رفتن دوباره همه چیز کثیف شد بااینکه منکلا ظرف یبار مصرف میزارم البته بجز استکان چای و قاشق اینا.بقیش همش یبار مصرفه اما فکر کنجمعیتشون زیاده چای ریخته بود رو فرش بچه کوچیک داشتن دستاشو مالیده. بود همه جا خیلی بد بود.گفتم امسال بدم بعد تمیز کنم چون خونم خیلی تمیزه نمیزارم کثیف بشه اصلا ولی استرس گرفتم الان.شبشه ها و پنجرها و سرویسا با همسرمه من واسه خودم کار زیاد کردم ظرفتی حبوبلتو ادویه هارو عوض کردم مامانم گفت دست نزن من بیام کمکت اما الان همه برنامه هام بهم خورده.وگرنه کشوها رگالا همه چیز مرتبه فرشامم مهر دادم قالیشویی تمیزه ی پردست یه دیوارا که تی میکشم دیوارارو.کابینتا و کمد دیواریا و ایناام ی دستمال میخواد فقط
بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
هفته ی اول رو افطار ندیدبگذارید آخر ماه رمضان خونه تکونی خونه ها رو هم ظاهری تمیز کن بعد عید حسابی ...
هفته اول ندم دیگه نمیتونم.چون از بیستو پنجم میریم خونه دیگمون بقیه خبر ندارن ما اون خونه رو داریم واسه همین اونجا نمیتونم دعوتکنم دیگه نمیایم تا بعد سیزده که تا اونموقعم ماه رمضون تموم شده کلا برنامه هام بهم ریخته شده امسال.
بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
مگه سفرتون چند روزه هستش؟توام مثل من فکر همه چی هستی ها از قبلش 😁بنظرم برو نیاز دارین به یک سفر و ا ...
چون بچه میره مدرسه تهش ۴ ۵روزست چون فکر نکنم بیشتر از سه روز مرخصی بدن.خونه تمیزه درکل زیاد کاری نداره اما برنامه های من بهم خورده برنامه های همسرمم خیلی توهم شده اگه بخوایم صبرکنیم اون پروژهاشو تحویل بده میخوریم ماه رمضون و ما روزه میگیریم اصلا تو ماه رمضون خوشنمیگذره مسافرت.اگه بخوایم بریم باید هفته بعد بریم که اونجوری کارامون میمونه.واسه همین میگم برنامه هامون جور درنمیاد
هیچ کاری نکردم نه خرید ن خونه تکونی نه شیرینی هیچی فقط وقت گرفتم برای رنگ مو
با "زبان" میشه روحیه داد، میشه مسخره کرد، میشه تعریف کرد، میشه دل شکست، میشه آبرو خرید، میشه آبرو برد، میشه آتش زد با زبان میشه آتش خاموش کرد"لحظه ای که شروع میکنیم به حرف زدن حواسمان به زبانمان باشه."کادر درمان سابق،حامی و عاشق حیوانات،کمی نقاش،فعال در حوزه کریپتو ، علاقمند به موزیک ، فیلم ، رانندگی در شب ،کمی مودی ، پوکر باز ،شیفته معنویات و متافیزیک ، معتقد به علم آسترولوژی ، متعهد به عشق
من هیچ وقت نمیرم عید خرید در طول سال همه چیمیخرم لباس نو دارم عید همه چی گرونه ارزش خرید نداره چند ساله اخساس میکنم بچه ها فقط دوست دارن عید لباس نو بگیرن وگرنه ما در طول سال لباس زیاد میگیریم
🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقهای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند، بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد. 🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش. 🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد