2777
2789
عنوان

چه خبر از عید

| مشاهده متن کامل بحث + 923 بازدید | 74 پست

لباس عیدای پارسالمو خیلی گرون خریدم 

6 تومن مانتو فقط 

دیگه امسال مانتو نمیگیرم

بجاش یه پالتو مجلسی گرفتم با شال و کیف و کفش 

هوا سرده همونارو می‌پوشم 

البته اگه مامانم بزاره !!!! 

این ماه قرعه کشی به اسمم درمیاد می‌خوام با حقوقام جمع کنم طلا بگیرم 

لباس کنسلهههه

هفته اول ندم دیگه نمیتونم.چون از بیستو پنجم میریم خونه دیگمون بقیه خبر ندارن ما اون خونه رو داریم وا ...

ببخشید 

ولی اگه میشه 

میتونی امسال هزینه ی افطار رو به چند خانواده 

که مطمئنی دستشون خالیه کمک کنی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش مطمئنم به خوبی به همه ی کارهات میرسی ان شاءالله

قربونت عزیزم.باید بشینم ریز بشم تو همه چیز.مگه اینکه از فردا شروع کنم کابینتارو.یعنی بهش فکر میکنم غصم میشه😂بیشتر جابجایی حبوبات ادویه ها مرتب سازی یخچال برام وحشتناکه.

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
چون بچه میره مدرسه تهش ۴ ۵روزست چون فکر نکنم بیشتر از سه روز مرخصی بدن.خونه تمیزه درکل زیاد کاری ندا ...

آره خب تو ماه رمضون سخته مسافرت و هیچ کیفی نداره

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
ببخشید ولی اگه میشه میتونی امسال هزینه ی افطار رو به چند خانواده که مطمئنی دستشون خالیه کمک کنی

اخه رسمه سمت شوهرم عزیزم.بااینکه ما نیستیم وقتی بقیه دعوت میکنن اما من سالی یبار کلا همه رو دعوت میکنم اونم تو ماه رمضون. یجورایی عادت شده و همیشه بوده

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
آره خب تو ماه رمضون سخته مسافرت و هیچ کیفی نداره

اره دقیقا.باز ببینیم چیمیشه.

قربونت عزیزم.باید بشینم ریز بشم تو همه چیز.مگه اینکه از فردا شروع کنم کابینتارو.یعنی بهش فکر میکنم غ ...

زنده باشی عزیزم 

پیام بالا رو بخون برات نوشتم 

من وقتی استرس و نگرانی کاری رو دارم 

اون کار به خوبی و راحتی انجام میشه 

به قول معروف اول قورباغه رو قورت بده 

کاری که برات سخته رو  

همین امشب یا فردا صبح استارتش رو بزن

خیالت راحت بشه  

الان دفتر جلوم بود ،نوشتم تا بتونم مدیریت کنم .خیلی گرونیه ، خدا ازشون نگذره

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

اخه رسمه سمت شوهرم عزیزم.بااینکه ما نیستیم وقتی بقیه دعوت میکنن اما من سالی یبار کلا همه رو دعوت میک ...

قبول باشه ان شاءالله افطارتون 

اون شب اگه به یادت بودم سر افطار 

التماس دعا 

قبول باشه ان شاءالله افطارتون اون شب اگه به یادت بودم سر افطار التماس دعا

ممنون عزیزم.حتما

واقعا زندگی ها سخت شدهمسولین هم فقط به فکر این باشن که جیب خودشون پر پول باشه سفرای خارجی ملک و املا ...

دفعه قبل از این حرفا زدم ۳ روز تعلیق شدم

الان باز میترسم یچیزی بگم کلا کاربریم بترکه

چیزی که عیان هست که دیگه گفتن نداره💔

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

من هیچ کاری نکردم

حتی خونه تکونی هم پول میخواد

سال ۱۴۰۳ سخت ترین سال مالی بود که تجربه کردم

خرید کلی نیاز داریم مثلا هممون شلوار بیرونم فقط یکیه که هر روز تنمون میکنیم 

حدود ۱۰۰ میلیون بدهی داریم که تا اخر سال باید تسویه کنیم

حیرون موندیم 

انرژی نداریم دیگه