یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نگران نباش مطمئنم به خوبی به همه ی کارهات میرسی ان شاءالله
قربونت عزیزم.باید بشینم ریز بشم تو همه چیز.مگه اینکه از فردا شروع کنم کابینتارو.یعنی بهش فکر میکنم غصم میشه😂بیشتر جابجایی حبوبات ادویه ها مرتب سازی یخچال برام وحشتناکه.
بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
چون بچه میره مدرسه تهش ۴ ۵روزست چون فکر نکنم بیشتر از سه روز مرخصی بدن.خونه تمیزه درکل زیاد کاری ندا ...
آره خب تو ماه رمضون سخته مسافرت و هیچ کیفی نداره
من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤ عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲 💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚
ببخشید ولی اگه میشه میتونی امسال هزینه ی افطار رو به چند خانواده که مطمئنی دستشون خالیه کمک کنی
اخه رسمه سمت شوهرم عزیزم.بااینکه ما نیستیم وقتی بقیه دعوت میکنن اما من سالی یبار کلا همه رو دعوت میکنم اونم تو ماه رمضون. یجورایی عادت شده و همیشه بوده
بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
قبول باشه ان شاءالله افطارتون اون شب اگه به یادت بودم سر افطار التماس دعا
ممنون عزیزم.حتما