والا من نهایت بتونم بچه هامو اوکی کنم خودم ک هیچ خرید خونه براعیدم ک بماند..خونه تکونی ام هی میخام پاشم ازیجاشروع کنم ولی دلمرده و افسرده ترمیشم اصن دستودلم ب کارنمیره نمیدونم والا
خدایاخودت شاهد همه اتفاقا بودی و همه چی و سپردم ب خودت🤍
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خونه تکونی نمکنم چون درس دارم خرید که بگم جاهای مهم که نمیریم خونه اونایی میریم که هر روز میریم بعدش نیازی نمی بینم لباس برای خودم بخرم چون دارم ولی برای دخترم حتما میخرم همین برای خونه هم آجیل و شیرینی و شکلات و میوه میخریم همین 🙂
دو هفته پیش ۱۰۰ تومن تو کارت شوهرم بود فقط ۳۵ تومنش چک بود و حدود ۳تومن چندتا لباس خونگی برای بچه هام بقیه اش دیگه نیست واقعا هیچی نخریدیم غیر ۳۰کیلوبرنج
بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱
امروز توی درمانگاه بیمارستان ۲ تا خانوم داشتن باهم صحبت میکردن یکی برگشت گفت آجیل برای عید خیلی گرون شده..
اون یکی برگشت گفت آجیل؟ تو داری با من راجب آجیل حرف میزنی؟ من ۴ ساله برای خونم گوشت نخریدم ، غذای من تخم مرغ و چای شیرینه با ۷ تومن حقوق بازنشستگی و مستاجری به من راجب آجیل داری میگی؟!
از صبحه حالم بده
حالم از عید بهم میخوره دیگه
💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم