بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
بچم امسال کلاس اوله پارسال که پیشدبستانی بود هردوهفته ما سفر بودیم دوهفته میرفت یه هفته نمیرفت اما امسال نه همشو میره واقعا روحی خیلی تو فشارم به این سبک زندگی عادت ندارم. همسرمم بشدت شلوغه سرش یه ماهه کلا هیچجا نرفتیم قبلا تا ی خونه دیگمون میرفتیم حالو هوامون عوض میشد.از اینطرفم میگم اگه بخوایم بریم دیگه کارا میمونه عقب دوتا خونه باید تمیز بشه لباس نخریدیم هیچکدوم ماه رمضون میخوام هفته اول افطاری بدم اصلا دارم دیوونه میشم از اونطرفم اگه قبل ماه رمضون نریم دیگه نمیشه بریم تا سال بعد همینموقع ها خیلی قاطی کردم خلاصه
بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
ولی بعضیام عجیب پولدار شدن حداقل اطراف من اینجوریه عدالت نیست
ببین اینهایی که ما داریم تو بازار و اطرافمون میبنیم نهایت 1 میلیون نفرم نیستند .....ما حداقل 40 میلیون ادم بزرگسال که داریم .....ما اون بقیه رو نمیبینیم...بخاطر این همه میگن همیشه نه بابا کجا گرونه بازارها پره....اره بازار پر ادمه ولی میدونی همون بازار اگر 100 هزار نر جمعیت یکجا جمع بشه چه قفلی میشه بازار...پس اینا کل جمعیت نیستند و در واقع اکثریت مردم پول انچنانی ندارن دیگه