2777
2789
عنوان

چه خبر از عید

923 بازدید | 74 پست

چه خبرا چیکار میکنین

خریداتونو کردین یا جرئت نمیکنین برید بازار با این گرونی ها؟؟

بخای بری خرید عید کم کمش باید ۲۰ تومن داشته باشی

ولی ماهایی که پولدار نیستیم و معمولی هستیم باید با ۳ ۵ تومن و همه چیو بخریم

هیچکار نکردم نه خونه تکونی نه خرید زمان ندارم اصلا.گفتم هفته بعد کم کم خونه تکونی کنم شوهرم گیر داده تا ماه رمضون‌نیومده یه مسافرت بریم اینجوری نمیدونم کی میخوام کارارو کنم

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خریدی ندارم شاید برم سیاهدانه و روغن سیاهدانه و صابون سفیداب بخرم

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

هیچکار نکردم نه خونه تکونی نه خرید زمان ندارم اصلا.گفتم هفته بعد کم کم خونه تکونی کنم شوهرم گیر داده ...

برو مسافرت بابا خوشبگذرون😍😁

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

۵ دست لباس دوتا شلوار لی یک جفت کتونی 

چهار تا شال(+ روسری مینی اسکارف)  تا اون جورابمم خریدم 

لباس زیر و لوازم بهداشتی مثل کرم موبر و لوازم ارایشی مثل رژگونه و رژ لب و ریمل و.... لباس خونگی و تیشرت لانگ و شلوار کارگو 

منم هیچ کاری نکردم از نظر روانی خیلی داغونم اینده خیلی برام مبهم و تیره هست اصلا امیدی ندارم بهش.....این تورم و رکود رو همه بازارها تاثیر گذاشته ...

وقتی پول نباشه ادمها خوشحال نیستند....

هر چی از سال قبل خریدم همون ها رو دارم و هیچی نخریدم

برنج خریدیم کیلویی 145 هزار تومن...یعنی امیدی به اینده ندارم با این قیمتها.....

عید هم عیدی نیست چون مردم خوشحال نیستند و همه فقیرتر شدن