2777
2789
عنوان

به نظرتون ديدمش چي بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 84 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا اگه خودش بچه نداشت آدم میگفت درک نمیکنه که یعنی بچه خودش تو اون سن گریه نمیکرده

نميدونم والا خودشون أمام زاده ان اخه هيچكي نبايد بهشون حرف بزنه

هيج وقت ظاهر زندگي كسي را با باطن زندگي خودت مقاييسه نكن

اگه دخترتون سنش كمه و نميشه كنترل كرد همينو منطقي بهش بگين

بگو دختر من بچه است منوجه نيست ولي دختر شما كه بزركه بهش بگين شرايط رو درك كنه

قلب من به دو نیم تقسیم شده....نصف برای دخترم نصف برای پسرم
اينجوري بهش برنميخوره به نظرت

آخه خدایی اومده گفته شما چیکار میتونی بکنی؟جلو دهن بچه نوزادو که نمیشه گرفت بهتره اون یه فکری کنه

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!
عزيزم خب اونم ميخاد درس بخونه نياز به تمركز داره

به نظرم خدا صبر وتحمل گذاشته براي اينجور موقع ها اخه پنج ديقه كريه كرد اونم سرما خورده حال نداره بي قراري ميكنه 

اگه دخترتون سنش كمه و نميشه كنترل كرد همينو منطقي بهش بگين بگو دختر من بچه است منوجه نيست ولي دختر ...

نه اصلا درك ندارن جلوي در همه همسايه ها ميرن 

وا بگو بچت باید الان خواب باشه سه شب چ وقت درس خوندنه مسخرشو در آوردن ی نیشگون از بچت بگیر بیشتر ...

اره اتفاقا به دخترم گفتم از حرص اونم شده صداتو ببر بالا😂😂

آخه خدایی اومده گفته شما چیکار میتونی بکنی؟جلو دهن بچه نوزادو که نمیشه گرفت بهتره اون یه فکری کنه

واقعااااا چي بگي اخه

اره اتفاقا به دخترم گفتم از حرص اونم شده صداتو ببر بالا😂😂

وای این چه کاریه لجبازی یاد دختدت نده پس فردا جلو خودت هم در میاد لج می کنه اگه می تونی آرومش کن هیچ مادری دوست نداره بی تابی بچشو ببینه

ممنونم خداجون