2777
2789
عنوان

رزق و روزی مون خیلی کمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1415 بازدید | 81 پست
شما هرچقدر دوس داری دعا کن نماز بخون

باشه عزیزم.شوهرم بیکار دیسک کمر داره ۳فرزند دارم ولی با همین اوضاع از در و دیوار برام میباره جوری ک مدام در حال بذل و بخششم.اگر امتحان کنی چ اشکالی داره از حرفم ناراحت نشو بخدا دوس دارم همه رزق و روزیشون زیاد بشه همه ارزو داریم

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
نگوووووو عزیزم نگوووو.کاسبی خرابه اما روزی دهنده ک خراب نیست بالاسرمونه چیزا گرون مردمم بیچاره ایم ا ...

برای رفع طلسم چشم زخم سنگینی بین زن وشوهر راه حلی داری؟

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشه عزیزم.شوهرم بیکار دیسک کمر داره ۳فرزند دارم ولی با همین اوضاع از در و دیوار برام میباره جوری ک ...

ما هم دعا خوندیم هم نماز روزیمون که زیاد نشد هیچ فقیرتر هم داریم میشیم اتفاقا باید راه مسئولین رو بریم راه اونا بهتر جواب میده

ممنونم از دلداری هات ب خدا دلم یکم آرومشد

اروم شو دلت بده دست اون کسی ک ساخته ت امید الکی بهت نمیدم.خدایی ک روزی ی مورچه ظریف و بی دست و پا توی عمق زمین میده رزق و روزی ی ماهی تک سلولی رو کف اقیانوس میده مگهههههه میشه مارو فراموش کنه میشششه بزارمون گرسنه.من ک همیشه بهش میگم خداااا منو یادت نره هاااا من تلاشم کردم منتظر مزدمم زود بده و خوشحالم کن😍😅

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
ما هم دعا خوندیم هم نماز روزیمون که زیاد نشد هیچ فقیرتر هم داریم میشیم اتفاقا باید راه مسئولین رو بر ...

مسئولین چ فقط مجسمه هستن...دعا و نماز ک همه بلدن...دل خدا بدست بیار اون جوری ک خودت باهاش راحتی...بهش بگوو دلیل ندادنت چی؟؟

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
اروم شو دلت بده دست اون کسی ک ساخته ت امید الکی بهت نمیدم.خدایی ک روزی ی مورچه ظریف و بی دست و پا تو ...

ام سال یکی از بدترین سال های عمرم بود اجاره نشین شدیم توی کسب وکار هم خیلی عقب افتادیم ولی هنوز امیدم ب خدا هست بعضی وقتا مثل الان فکر و خیال میکنم کاش یکی مثل شما کنارم بودو همیشه دلمو آروم میکرد امیدوارم همیشه زنده باشی

برای رفع طلسم چشم زخم سنگینی بین زن وشوهر راه حلی داری؟

اره گلم ۷۰بار حمد بخون ب اب باهاش غسل کنین...از اب هم بخورید...سوره کوثر ۹بار بخون ب شوهرت فوت کن زبونش بسته میشه نه بهت نمیگه جنگ هاتونم کم میشه..سوره یاسین ۷مرتبه ب نمک رفع سنگینی هستتتت ۴گوشه خونت بزار ب هر مبین ک رسیدی ب نمک ها فوت کن 

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
ام سال یکی از بدترین سال های عمرم بود اجاره نشین شدیم توی کسب وکار هم خیلی عقب افتادیم ولی هنوز امید ...

بالاخره این اب رون زندگی جریانش اروم نیست ی وقتی هم متلاطم.ببین بد هست بدتر هم هست.حالا ببین شرایط شما بد یا بدتر...خودت سالمی یا بچت اگر نبودی اسیر بیمارستانا بودی چی یاااااا خدایی نکرده مغازه ت اتیش میگرفت چی پس نا امید نشووو ی فقیر پیدا کن ۱متر پارچه بهش بده برا بچه ش دلش شاد کن بگو خدا از مال خودت دادم این مال از من نبوده

هیچ وقت ب گذشته برنگرد