2777
2789
عنوان

رزق و روزی مون خیلی کمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1415 بازدید | 81 پست
وای خیلی ممنونم ب خدا دیگه خسته شدیم شوهرم از بس تلاش کرده و هیچی ب هیچی افسرده شده

بله عزیزم.از تمام وجودت بخواه شدنیه قبل طلوع افتاب.برای همه چیز خوبه همه چیز برای رزق و روزی عالیه....سوره یاسین ب نمک بخون ب هر مبینی ک رسیدی ب نمک ها فوت کن...۴گوشه مغازتون بزار تو پلاستیک باشن نمک ها...جذب مشتری و دفع انرژی های بد و چشم بد...

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چهل روز؟

نه گلم هر موقع تونستی ولی نیتت رزق و روزیت باشه بگو خدا رزق میخوامقفل.در خونت صبح زود  باز میکنی ۳تا بسم الله بگو خدا رزقت بفرست منتظرم مهربونم

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
من ختم قران میخوندم هنوز تموم نشده بود پسرم سرطان گرفت الان متاسفانه دیگه نماز و قران نمیخونم

چقدر دلم گرفت برات .خدا هیچ مادری رو با بچش امتحان نکنه.بخدا موهای تنم سیخ شد بدنم به لرزه افتاد آخه بچه به این کوچیکی چرا باید این درد رو بکشه .ای خدا

کاسبی خرابه درمونده شدیم اگه قرار بود با دعا پول گیرمون بیاد زودتر گیر میومد

نگوووووو عزیزم نگوووو.کاسبی خرابه اما روزی دهنده ک خراب نیست بالاسرمونه چیزا گرون مردمم بیچاره ایم اگررررر از خدا هم نخوایم با دعا پس از کی بخوایم خدا گفته بخواین بهتون میدم شما بخواین رزق هست.بعد ما با این دعا ها داریم برکت زندگی مون زیاد میکنیم.ادم مذهبی و با و نماز خون سفت سختی هم نیستم ولی خداااااااا رازق هست

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
من ختم قران میخوندم هنوز تموم نشده بود پسرم سرطان گرفت الان متاسفانه دیگه نماز و قران نمیخونم

عزیزم نذر خانم ام البنین بکن .خروس سیاه براش سر ببر بده به فقیر خیلی خوبه.انشالله خدا شفاش رو بده دل توی مادر رو خوشحال کنه

ان شا الله خدا سلامتیشو برمیگردونه ان شا الله دلتون بهار پیش رو با خبر های خوب پر امید بشه

چقدر دلم گرفت برات .خدا هیچ مادری رو با بچش امتحان نکنه.بخدا موهای تنم سیخ شد بدنم به لرزه افتاد آخه ...

براش دعا کنید واقعا داغونم از همه نظر بچم هنوز ۴ سالش نشده داره با این مریضی میجنگه