2777
2789
عنوان

اگه برا خونه جدید داداشتون پتو ببرید بعد اونا عوضش کنن ناراحت میشید

| مشاهده متن کامل بحث + 1364 بازدید | 103 پست
خب مرسی دوستان پس من اون پتو هارو نمیارم بیرون ک مادرشوهرم نبینه ی نفره یا دونفرس ممکنه اصلا یادشم ن ...

خاک بر سرم نگی بردم خونه ی مامانم  

حالا میگن کادوی مارو بخشیده به مامانش 

همون بگی عوض کردم بهتره 🤣🤣🤣🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاک بر سرم نگی بردم خونه ی مامانم حالا میگن کادوی مارو بخشیده به مامانش همون بگی عوض کردم بهتره 🤣� ...

وای چ گیری افتادمااا😂😂 

خواهرشوهرم خیلی خوبه نمیخواستم ناراحت بشه امیدوارم براش مهم نباشه 😬

وای چ گیری افتادمااا😂😂 خواهرشوهرم خیلی خوبه نمیخواستم ناراحت بشه امیدوارم براش مهم نباشه 😬

یه پتو دیگه ببر بده مامانت بگو مامان تک نفره ای پتو رو گرفتم اون بده این رو بردار

خدایا لحظه ای مرا به حال خود رها نکن

فقط اونایی که میگن " آره من بودم ناراحت می شدم" 😐

ببخشید ولی شما بی خود ناراحت میشی، چه ربطی به شما داره؟ اگه یه چیزی رو می بری برای کسی و به دردش نخوره چه فایده داره؟ بذار گوشهٔ جا رختخوابی و فقط جا اشغال کنه که مبادا شما ناراحت بشی؟ 

من باشم خودم به طرف پیشنهاد می دم که اگه استفاده نمی کنی بذار برای کسی کادو ببر یا برو عوض کن. 

اسی اولا مادر شوهرت متوجه نمیشه و ثانیاً ناراحت نمیشه، خودت الکی فکر و خیال برای خودت درست کردی. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

وای چ گیری افتادمااا😂😂 خواهرشوهرم خیلی خوبه نمیخواستم ناراحت بشه امیدوارم براش مهم نباشه 😬

عزیزم اولا که پیگیر نمیشه و قطعا کاری نداره. حالا اگر هم بفهمه، وقتی ببینه شما با چیزی که به دردت می خوره عوضش کردی قطعا خوشحال میشه. 

❌❌❌ فقط به هیچ عنوان بهشون نگو که دادی به مادرت و..... نمی خواد جزئیات بگی. بگو بردم مغازه و با مغازه دار عوض کردم. ❌❌❌

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

از کجا میفهمه شما اونو عوض کردید؟ مگه کل زندگیتو بررسی میکنه؟

خب پتو رنگش زرشکیه من اون رنگی نداشتم الان یهو ببینه دوتاس احتمالا بپرسه ک این مگه یدونه نبود و اینا 

مادرشوهرم جوونه خودش لحاف اینارو جمع میکنه میزاره کمد دیواری چند روزی قراره بخوابه خونه ما 

یه پتو دیگه ببر بده مامانت بگو مامان تک نفره ای پتو رو گرفتم اون بده این رو بردار

اخه اونو نمیخام جا هم ندارم دیگ براش رفتم دوتا پتوی دیگم گرفتم 😂ی پتو دو نفره دارم ۶ ساله استفاده نشده 

مهمون زن و شوهر تا حالا خونم نمونده ک بدم حداقل بندازن 

خب پتو رنگش زرشکیه من اون رنگی نداشتم الان یهو ببینه دوتاس احتمالا بپرسه ک این مگه یدونه نبود و اینا ...

ما خودمون نمیدونیم خونه بقیه چندتا مثلا پتو داره و نمیپرسیم خب اینا جدیده و ... برام عجیب اومد 

در کل اگرم پرسید نو هست بگو بله تازه خریدم دیگه توضیح که چه طور شده لازم نیست ولی اگرم خواستی بگی عوض کردی اسم مادرتو نیار بد میشه