2777
2789

سلام 

من دنبال یه دوست هستم که اون برای من و من برای اون انگیزه ایجاد کنیم که یسری تغییرات تو خودمون و سبک زندگیمون بدیم ترجیحا تو ت ل گ را م

قبلا دوبار تاپیک زدم برای رژیم و خیلی استقبال میشه ولی نهایتا یک ماه بعد هر کسی راه خودشو میره و دیگه بی انگیزه میشن 

پس اگر کسی میخواد که بیاد دوتایی باهم خیلی خیلی جدی شروع کنیم لطفا به خودش اطمینان داشته باشه که ول نمیکنه و میتونه مصمم هدفشو دنبال کنه

لطفا با فالو کردن پیج اینستام منو حمایت کنید 🙏 adam.kocholoha

من تقریبا تو همه تاپیکا دنبال تاپیکای انگیزه دار و ادامه دار میگردم چون میخوام تغییر ایجاد کنم تو زندگیم و دنبال انگیزه و همراهم اما تو تل گرام نمیتونم بیام کاش بیشتر از خودت بگی چیکار میخوای بکنی و کجای راهی هدفت چیه  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من وزنم 75 هست میخوام 60 کیلو بشم

دومین هدفم یادگیری زبان هست 

و سومیش اینه که یکن رو بعضی رفتارام و عادات بدم کار کنم

وااای ببخشید ادای احترام نکردما تاریخ عضویتت رو الان دیدم 🙇🙇این مثلا تعظیمه

آره یه زمانی فعال بودم حسابیی