2777
2789
عنوان

شما باشین چیکار میکنین

108 بازدید | 8 پست

سلام روزتون بخیر

من همیشه برای خرید هر چی که یکم قیمتش بالا باشه ، اول قیمتش رو آنلاین چک میکنم و بعد خرید انجام میدم .

یه فروشگاهی هست که ازش محصولات مراقبت پوست و مو میخرم و چون آشنا هست باهام به صورت اقساطی حساب می‌کنه . تقریبا همیشه جنساش مطابق قیمت بازار بوده و اصل هم هستن . این دفعه بخاطر اعتمادی که توی این مدت نسبتا طولانی پیدا کرده بودم ، قیمت یه محصولی رو چک نکردم و ازش خریدم . الان میبینم اونو به قیمت چند ماه پیش داده و حدودا دو برابر قیمت باهام حساب کرده . یعنی یک میلیون و خرده تو پاچم رفته . نمی‌دونم بهش بگم که گرون حساب کرده یا نه . چون یکم رو در بایستی دارم و قصدم اینه که دیگه خرید نکنم و حسابم رو تسویه کنم . اما از یه طرفم میگم اون فکر می‌کنه زرنگی کرده و باید این موضوع رو مطرح کنم

نظر شما چیه؟

خب ببین اون بنده خدام گناه داره این طبیعیه وقتی قسطی خرید میکنی فروشنده یه درصدی روش میکشه که ضرر نکنه وقتی میگی خارجیه تو حساب کن با دلار اونموقع چقدر خرید کرده الان چقدر میتونه بخره تو مگه طلایی که پارسال خریدیو بخوای الان بفروشی به قیمت پارسال میفروشی ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درواقع ببخشیدا من فکر میکنم تو فکر کردی طرف زرنگی کرده درصورتی خودت خواستی زرنگی کنی وگرنه بنده خدا کار نرمالی کرده و شایدم خواسته خسارت این مدت که بهش زدیو یجوری جبران کنه

خب ببین اون بنده خدام گناه داره این طبیعیه وقتی قسطی خرید میکنی فروشنده یه درصدی روش میکشه که ضرر نک ...

قبول دارم ولی نرخ امروز این جنس اینه و اون داره به مبلغی که چند ماه پیش خریده میفروشه . اون موقع گرون تر بوده و الان چند جایی که سرچ میکنم قیمتش نصف شده . نمیگم سود نکنه ولی آخه دوبرابر قیمت هم ظلمه من اعتماد کردم بهش 

قبول دارم ولی نرخ امروز این جنس اینه و اون داره به مبلغی که چند ماه پیش خریده میفروشه . اون موقع گرو ...

عزیزم خرید قسطی کلا با نقدی متفاوته حتی تو کشور خارجیم بری لیزینیگی چیزیو بخری روش میکشن بنظرم بهش بگو عزیزم وقتی اقساطی میکنین درصدی روش میکشین ؟ بعدشم بگو کاش با من هماهنگ میکردین که محاسبه کنم و ببینم برام بصرفه هست یانه 

درواقع ببخشیدا من فکر میکنم تو فکر کردی طرف زرنگی کرده درصورتی خودت خواستی زرنگی کنی وگرنه بنده خدا ...

من خسارتی نزدم . جنساش قیمتشون بالاست و کمتر کسی باهاش کاملا نقدی حساب می‌کنه . خودشم راضیه و بارها گفته چون شما مشتری خوش حسابی هستی کل جنسامم قسطی ببری مشکلی ندارم چون زود به زود تسویه میکنم

من خسارتی نزدم . جنساش قیمتشون بالاست و کمتر کسی باهاش کاملا نقدی حساب می‌کنه . خودشم راضیه و بارها ...

عزیزم تا کاسب نباشی متوجه نمیشی نمیخوام بگم خدای نکرده شما اینجوری ولی منم مشتریای زیادی این شکل داشتم که فقط جنسو میخوان ببرن و فکر میکنن ما از اسمون جنس برامون باریده و نتنها نباید سود کنیم بلکه ضررم بدیم مهم نیست 🤦‍♀️برای همین بیشتر با اقایون کار میکنم خانما خیلی اذیت میکنن فکر کنم بخاطر اینه تو بازار کار نیستن زیاد بازم میگم منطورم مستقیما خود شما نیست تجربمو گفتم