2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مسکن ببین چی دارید بخور، یا یه شیاف دیکلوفناک بزار ، خوش به حالت

الان همه خوابن ماهم مهمونی نمیتونم به هیشکی بگم😭چرا خوش به حالم؟؟دارم میمیرممم

یه حرکتی چیزی هست من بزنم خوب بشم؟؟🥲

الان همه خوابن ماهم مهمونی نمیتونم به هیشکی بگم😭چرا خوش به حالم؟؟دارم میمیرمممیه حرکتی چیزی هست من ...

فقط باید دارو بخوری ، اگه شوفاژ یا بخاری نزدیکته شالتو بزار روش داغ شه و ببند به کمرت، این کارو چند بار تکرار کن ، خوش به حالت چون من حاملم و دلم برا پریودی تنگ شده ، خسته شدم از عوارض بارداری 

میشه برای سلامتی نینی داخل شکمم صلوات بفرستید🥺

فقط باید دارو بخوری ، اگه شوفاژ یا بخاری نزدیکته شالتو بزار روش داغ شه و ببند به کمرت، این کارو چند ...

اوهوم مرسی از نظرت

عزیزم ایشالا که مبارکت باشه 🤍 بچت سالم و تندرست به دنیا بیاد یه عالمه برات خوشحالی و برکت بیاره🤍🤍🤍

اوهوم مرسی از نظرتعزیزم ایشالا که مبارکت باشه 🤍 بچت سالم و تندرست به دنیا بیاد یه عالمه برات خوشحال ...

ممنون گلممممم سلامت باشی ، انشالا خدا بهترین هارو واست رقم بزنه و همیشه تو زندگیت شادی و خوشی ببینی

میشه برای سلامتی نینی داخل شکمم صلوات بفرستید🥺

اگه کیسه آب گرم داری برو آماده کن...اگه هم نداری،یه حوله بردار با بخاری گرم کن بذار روی شکمت...دردت آروم میشه

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲