2777
2789

داداشم یه دوست داره پسره فوق لیسانس و سه جا کار میکنه درامدش ماهی پنجاه تومن و نجیب و سختی کشیده و تیپ و قیافه معمولی رو به بالا به داداشم گفته مورد ازدواج سراغ نداری اونم یکی از اقوامو معرفی کرد و عکسشو نشون داد و اونم خوشش اومد. بهش گفتیم خانوم گفت من الان تا چهل روز امتحان دارم وقت نمیکنم پسره چهل روز منتظر وایساد بعد امتحانا گفتیم قرار بذار ببینش گفت نهههههه باید تحقیق کنیم اخه اقوام دور هستن و کل کسو کارشو میشناسیم همه. بهش گفتم تو اول یه نظر ببینش اگه خوشت اومد برو تحقیقات جدی کن یک ماه فقط داشت فکر میکرد افتخار بده ببینتش حالا پسره هم  اینور هر روز زنگ میزد. منو داداش و شوهرم از دستش کلافه شده بودیم البته حق هم داشت مامانه خانوم به من گفت تو و داداشت هم باشین تو قرار ملاقات تو با تجربه تری ببین چه طوریه پسره وقتی اومد شیرینی و گل خریده بود حالا خانوم یه سر سرش تو گوشی اینقدر هم حرفای چرتی زد من از خجالت داشتم میمردم کلا پنج تومن حقوق داره میگفت در اینده انتظار نداشته باشی حقوقمو بهت بدما یا میگفت دوست ندارم عقد کردیم بیایی خونه ی مامانم چون خواستگارام  میبینن خوشم نمیاد😑😑😑پسره خیلی متین گفت هر دختر صدتا خواستگار داره یکیش قبول میشه پسرها میرن پی زندگی خودشون چه ربطی داره 

اینقدر امیدوارش کرد و حرفای چرتی زد حتی تا تعداد بچه و جشن عقد و طلا ث بله برون هم حرف زد اصلا هم اخلاق واسش مهم نبود فقط پول و مادیات طولانی شد پست بعد میگم بقیشو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچی گفت هر شرطی گذاشت پسره گفت چشم مثلا میگفت من کار خونه دوست ندارم پسره میگفت باهم تقسیم میکنیم 

این جلسه گذشت یک ماه گذشت جوابی نداد پسره به داداشم زنگ میزد به خانوم بگو شماره شو بده میگفت نه میگفت یه بار دیگه ببینیم همو میگفت نه میگفتیم جوابت چیه میگفت باید باهم اشنا شیم بهش گفتم چه جوری اشنا شی نه قرار میذاری نه شمارتو میدی

شاید تئوری به نظر من و شما این طور دخترا پررو باشن!

اما معمولا تجربه ثابت کرده در نهایت با همین پرتوقع بودن شون بهترین شوهر رو میکنن و شوهره هم میمیره واسشون

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

میگفت اینهمه سال کار کرده چرا هیچی نداره داداشم به پسره گفت اونم گفت پونصد میلیون تو حسابم دارم پونصد هم پول پیش دادم وام ازدواج هم اداره مون هم میده میشه دوتا و دارم پس انداز میکنم جور میشه ایشالله حالا دختر باباش مسافر کش شخصی و یه خونه چهل متری تو شهرستان دارن فقط میگفت نه کمه 

در حالی خودشون لنگ یه لقمه نونن طعنه نمیزنم خدایی ولی براش ناز میکرد و میگفت هیچی نداره. 

عاقا شش ماه گذشت هیچ جوابی هم نمیداد میگفت اگه دوستم داره باید منتظر بمونه یه سری گفتم از نظر انسانی کار درستی نیست اگه جوابت منفیه بگو طفلی بره دنبال کیس ازدواج دیگه بگرده و میگفت اشنا شیم میگم و حتی افتخار نمیداد ببینتش