2777
2789
عنوان

عاقا هیچوقت واسطه ازدواج نشید به ما که خدا رحم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2400 بازدید | 83 پست
در حالی خودشون لنگ یه لقمه نونن طعنه نمیزنم خدایی ولی براش ناز میکرد و میگفت هیچی نداره. عاقا شش ماه ...

شاید دختره کسی رو زیرنظر داشت منتظر بود اون بیاد جلو،،شما دیدین این داره علافتون می‌کنه خودتون باید تمومش میکردین

تو جمع سر من داد زد و گفت شما منو تحت فشار گذاشتید من باید فکر کنم به داداشم گفت تو حرف نزن به تو ربطی نداره اندازه ی دهنت حرف بزن ما هم که از رفتاراش کفری ده تایی هرچی دهنمون درمیومد حتی مامانش بش ش گفتیم 

گفتیم اخلاقت تنده و هیچ پسری اینجور رفتارارو تاب نمیاره 

تا اینکه تازه دیروز بعد شش ماه جواب منفی داده 

فقط گفتیم خداروشکر پسره مردم بدبخت میشد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو جمع سر من داد زد و گفت شما منو تحت فشار گذاشتید من باید فکر کنم به داداشم گفت تو حرف نزن به تو رب ...

خب با حرفهایی که میزد مشخص بود مناسب این پسر نبود نمیدونم شما چرا اصرار داشتید که شماره بده یا آشنایی بیشتری داشته باشن،،،خداروشکر ،پسره نجات پیدا کرد

حالا از زبون پسره بگم با بدبخت چه جوری رفتار میکرد میگه تایم گذاشته بود فقط ساعت نه تا ده جوابتو میدم رفته بودن بیرون میگفت کنار من راه نیا بفهمن باهمیم پشت سرم بیا اون کجا تهران یه خیابون خلوت و شصت کیلومتر دورتر از محل زندگیشون 

احتمالا کسی رو میخواد دختر خانوم،با این کیس فقط خواسته یا حسادتش رو تحریک کنه یا کاری کنه اون زودتر بیاد خواستگاریش

حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
تو جمع سر من داد زد و گفت شما منو تحت فشار گذاشتید من باید فکر کنم به داداشم گفت تو حرف نزن به تو رب ...

اگه دختره برگشت گفت پشیمون شدم دوباره رابطه رو نخاین جوش بدین ،این دختر یکی باید شوهرش بشه که همش پول بپاش بریزه و هرکاری دوست داشت انجام بده

میگه گفتم من  بچه بزرگم اگه مامان بابام پیر و مریض بشن بیشتر وظیفه ی منه که بهشون برسم میگه وایستاد تو کافه سر و صدا کرد و با لحن بد حرف زدنو مردم بهمون نگاه کردن و قهر کرد غذا هم سفارش نداد 

رفت خونه هم باباش زنگ زد جواب منفی داد اونم چی بعد شش ماه تو اب نمک نگه داشتن فقط دوبار دیدش تو شش ماه 

میگه گفتم من بچه بزرگم اگه مامان بابام پیر و مریض بشن بیشتر وظیفه ی منه که بهشون برسم میگه وایستاد ...

اه اه چه چیپ

مثل بچه‌آدم میگفت آره یا نه.

برای اولین بار تو نی نی سایت دلم به حال یه پسر سوخت🤣

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

وای 😂😐واقعا معرف ازدواج‌شدن اشتباهه

امروز به شوهرم و داداشم گفت اگه ازین به بعد کسی گفت دختر واسه ازدواج سراغ دارین دیگه ما کسی به این اسم تو فامیل نداریم. میگیم سراغ نداریم ابرومونو برد

احتمالا کسی رو می خواسته بعد چه شما چه اون آقل موندم چرا همون دیدن اول متوجه نشدین مناسب نیست

نه مطمئنم دوست پسر نداره همیشه پیش من مینالید چرا عشقی ندارم و کمبود محبت داشت 

پسره هم عاشقش شده بود تو نگاه اول ول نمیکرد