2777
2789
خودت بچه داری تاحالا شوهردمدمی دوقطبی معتاد الکی بیکارداشتی یانفست ازجاگرم بلندمیشه اگر زندگی منو بد ...

فقط به فکر خودتی بخاطرع همین میگم مادر نیستی از همچین مردی بچه آوردی بعد میگی من نبودم بچه هارو بدی دست همچین مردی بری پی کارت اره فک کردی فقط خودت مهمی اون بچه زرشکن

اگرجای طرف بودی تصمیم درستت چی بود

خب آدما با توجه ب شرایط نظر میدن من طلاق میگرم میرم خوابگاه یا اجاره خونه صددرصد 

اما وقتی هیچ جا نداری مالی هم صفری یکم ب زندگیت فکرکن نمیدونم ب چ حد رسیدی با بچه میخوای جدا بشی اما ببین با مشاور این کارا درست نمیشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کنم مادر افتضاحی هستی میگی بچه هارو نمی‌خوام چشم گوش بسته ازدواج می کنید می‌زایید بعد در میرید فک ...

توخوبی معلومع نیسته ب خاطر کاندونگرفتن اومدی عقدتواینجامیریزی نکن جونم خودم مغزم ب استخونم رسیده ازخدامیخام امشب ی جایی توزندگیت ب حال من بیوفتی تامجبوربشی بقیه قضاوتت کنن ن الان ن این دنیان اون دنیا حلال نمیکنم قضاوت کردی واگذارت بخدا باش 

خودت بچه داری تاحالا شوهردمدمی دوقطبی معتاد الکی بیکارداشتی یانفست ازجاگرم بلندمیشه اگر زندگی منو بد ...

بعد بچه ها رو میخواین به همچین پدری بسپاری؟؟

شما که آدم بزرگی کم آوردی اون بچه ها چیکار کنند؟؟

نمیبینی چقدر بچه به دست پدر بد یا نامادری روانی کتک می‌خورند و حتی از بین میرن؟؟

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
نمیده بچ هاشو

بدون بچه هات نرو

اگه واقعا دو قطبی ثابت کن بچه هات بگیر

طفلکی ها گناه دارند

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
هر چی از زندگیت بگیمبهت راه حل نمیدیم آواره بشیماها فقط یه چیز یاد گرفتیم سوختن و ساختنمگه صدای ناله ...

کارخوبی میکنی اینه ورژن جدید نی نی سایت نگاکردن ب بدبختی یکی دیگه 

توخوبی معلومع نیسته ب خاطر کاندونگرفتن اومدی عقدتواینجامیریزی نکن جونم خودم مغزم ب استخونم رسیده ازخ ...

اولا به دعای گربه سیاه بارون نمیباره نه خیر همه مثل شما نیست بزن درو باشن پای مسئولیتشون و حماقتشون وایمیسن

اولا به دعای گربه سیاه بارون نمیباره نه خیر همه مثل شما نیست بزن درو باشن پای مسئولیتشون و حماقتشون ...

گربه تویی بچه جون برو با همسن خودت حرف بزن اگ چهارتا کتاب میخوندی میفهمدی حق ناس چیه من حرفامو گفتم برو ارزش نداری باهات بحث کنم