2777
2789
عنوان

عکسای دروغین نی نی سایت یا اینستا

129 بازدید | 15 پست

یه خانومی بود چندین سال پیش تاپیک زد که خانوما نظر بدن درمورد خودش و جاریش 

حتی قلیون دست جاریش بود 

خودش چشم ابرو مشکی و جاریش موهاش رنگ شده و بینی عملی بود

تو عکس کنارهم بودن بعد برش داد یه بار خودش گزاشت یه بار جاریشوگزاشت. نمیدونم عکس کامل گزاشت یا ن 

یادم نیست 

ولی چندین مدت بعد همون( عکس کامل) تو اینستا دیدم 

یا این از نی نی سایت برداشته گزاشته اینستا یا برعکسه

این ک میگی چندسال پیش نیستا تازگی بود نهایتا شاید پارسال یادمه

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا‌یه‌کاربر نون بربری بود عکش خودش و دوستش‌گذاشته بود...

بعد گفت حدس بزنید‌کدوم‌خودشه‌همه‌اون خوشگله گفتن خودشه حتی منم‌گفتم بعد گفت دوستمه

بعد تو تاپیک های دیگه یا بعدش میدیدم تاپیک عکس بود یا خودش میزد عکس دوستش میذاشت میگفت خودمم

بیچاره مردم اعتماد میکنن یه عده سو استفاده

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚https://daigo.ir/secret/61682645901

یادتونه کدوم میگم؟اونا که لباس مناطق بندری یا بلوچی پوشیده بودن پر زرق برق بود لباساشون

اره خیلیا عکس ازاینستا برمیدارن کاربر نوردوختمم عکس از نت برداشته بود برای سیسمونی دوقلوهاش

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

چی بگم والا نمیدونم چی بهشون میرسه با اینکارا

واقعا تاسف داره یکی اعتماد میکنه با طرف عکس میگیره یا عکسش میده اون‌طرف اینجوری...

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚https://daigo.ir/secret/61682645901

اره خیلیا عکس ازاینستا برمیدارن کاربر نوردوختمم عکس از نت برداشته بود برای سیسمونی دوقلوهاش

نوردخت میگفت دوتا دختر دارم نوردخت و ماه دخت گفتن عکس از شناسنامه بده که لو رفت 

اونی که عکس نتی سیسمونی  برای سه قلو هاش گداشت یکی دیگه بور که اوپرا دستشو رو کرد

نوردخت میگفت دوتا دختر دارم نوردخت و ماه دخت گفتن عکس از شناسنامه بده که لو رفت اونی که عکس نتی سی ...

انقد زیادن آدم قاطی میکنه