2777
2789
عنوان

شوهرم مرد زندگیه ولی من ازش خسته ام

| مشاهده متن کامل بحث + 2996 بازدید | 122 پست
دو تایی برید پیاده روی شاید دوتایی ورزش کردن ج بده.‌ یکی از فامیلامون زنشو اجباری میبره پیاده روی

قبل بچه دار شدن دو تایی میرفتیم الان پارک با بچه نمیشه پیاده روی کرد تک تک باید بریم ک نمیره 

قبل بچه دار شدن دو تایی میرفتیم الان پارک با بچه نمیشه پیاده روی کرد تک تک باید بریم ک نمیره

👍🏽😔

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشی زده زیر دلت اسی متاسفم برات

متاسف باش 

من شده به همسرم در مورد این موضوع گفتم اینجور با من حرف نزده 

مگه خلافی کردم 

با همسرم از لحاظ روحی و فکری مچ نیستم برای هر کی ممکنه پیش بیاد

درکت میکنم عزیزدلم

من با بکب دوست بودم اهل تفریح بافعالبت و جنب و جوش نبود

برعکسش من

اهل ورزش

سرکار ک جدا میرفتیم و موقع تفریح اون دلش مهمونی و قلیون میخواست من اسکی و دوچرخه سواری و دویدن و این چیزا

جدا شدیم

چون تایم خالی رو عملا تنها بودیم

من کامل میفهممت

خصوصا ک اون اقا هم ریسک پذیر نبود

میکشت منووو سر یه حرف 

زجر میکشی میفهمم

درکت میکنم عزیزدلممن با بکب دوست بودم اهل تفریح بافعالبت و جنب و جوش نبودبرعکسش مناهل ورزشسرکار ک جد ...

اونایی که تجربه شبیه من دارن میدونن چی میگم 

من پدرم وقتی یه ملکی ماشینی چیزی میخواد بخره میره جلو و می‌خره با پولی که داره بقیش رو هم دل ب دریا میزنه وام و قرض و... 

ده ساله نمیتونم خونه بخرم 😭 یه بارم خریدم بخاطر اینکه شوهرم گفت فقط از آشنا بخریم از آشنا خریدیم و نابود شدیم 

بهش میگم بابا تو مردی تو باید ریسک کنی وگرنه هیچوقت پیشرفت نمیکنی بخدا من فقط یه مرد قوی میخوام 

درونا قویه مهربونه ولی تو یه ابعادی حس میکنم من جسورترم ک نیار دارم شوهرم جسور باشه 

شوهرت صبح تا شب سرکار به قول زحمت میکشه مث شما بیکار نیس ک پلن بچینه بره باشگاه سالن فشسال پوست 

خسته س بنده خدا این مردا باید به فکر خرج و مخارج باشن. برعکس این خوبه که زن همیشه از تو شوهرش تو ظاهر و زیبایی جلوتر باشه. یکم انتظاراتتو کم کن. 

شوهرت صبح تا شب سرکار به قول زحمت میکشه مث شما بیکار نیس ک پلن بچینه بره باشگاه سالن فشسال پوست خسته ...

واله منم کار میکنم ربط نداره من براش تایم خالی میکنم براش غذا میپرم میذارم بعد اومدن بخوابه باشگاه مردونه هم ک تا یک شب بازه 

دیگه خودم متوجه میشم ک داره تنبلی میکنه

بنظرم دلیل محکمی ندارید واسه طلاق! دیگه آدم خوب چه زن چه مرد کم پیدا میشه با این وضع جامعه شماهم اگر می‌خواهید بدبخت نشیی به طلاق فکر نکن

🦥 ................       اره کشتی هام غرق شده🗿                           منم سرگشته‌ی حیرانم ای دوست !                                           زخمی‌ست روی دل،نه عمیق......اما همیشه تازه،نه میسوزه،نه خون میاد،اما هر شب خوابمو میدزده🥀

متاسف باش من شده به همسرم در مورد این موضوع گفتم اینجور با من حرف نزده مگه خلافی کردم با همسرم از لح ...

قدر داشته هاتو بدون خواهرانه بهت گفتم

عشق یعنی جای نفرین با دعا یادش کنی ....خانه اش آباد دلداری که یارش را فروخت

ببین عزیزم  کسی تا مشکل مشابه شمارو نداشته باشه درک نمیکنه

متاسفانه انقد وضعیت ازدواج و روابط زناشویی خرابه که ،وقتی هم جنس هامون مشکلات امثال شمارو میخونن  قضاوت میکنن ، متهم میشی به ناشکری و خوشی زده زیر دلت و اینا

چرا ؟ چون مشکل شمارو با مشکل خودشون مقایسه میکنن  نمیدونم خیانت و کتک و  قمار و بیکاری و ...

قسمت دوم حرفم اینه که اگه یه آقا بیاد بگه دوست دارم خانومم موهاش رنگ کنه ، لباس این سبکی بپوشه  ، چاق / لاغر بشه و هزار تا چیز دیگه   همین هم جنس های گرامی مون میگن عه واااا حق داره خب ، مرده  زن باید طبق میل شوهرش باشه و آل و بل ، کسی نمیگه که قدر زنت بدون ، سرو گوشش نمیجنبه،  مادر خوبیه برا بچت ، پولات هدر نمیده ، بفکر ایندست  ، دست پخت خوبی داره ،شاغله، کدبانو هست

اوففف  اوففففف 

عزیزم حق داری ، هرکسی دلش میخواد همسرش براش جذاب باشه ، حالا چون اخلاق داره و آدم خوبیه  از ظاهرش دست بکشه؟ نمیدونم خیلی چاق / لاغر باشه و نمیدونم هزار تا چیز دگه .. استایل لباس و مو و سبک زندگی و. .... رو نادیده بگیره و بگیریم؟ 

زن و مرد هم نداره ، طبیعیه که بخوایم همسرمون جذابیت ظاهری هم داشته باشه

سومین کاربریم هست! 😑 ✌️کاربری دست دونفره، سیم کارت نداریم دیگه 😐