2777
2789
عنوان

شوهرم مرد زندگیه ولی من ازش خسته ام

| مشاهده متن کامل بحث + 2996 بازدید | 122 پست
عزیزی تو بازم بگو شاید ناشکرم و یکم ب خودم بیامبخدا گاها تو دفترم شکرگزاری میکنم ولی با یه بحث با ش ...

گوش شنوا داری که من باهات حرف بزنم یا قراره آب تو هاون بکوبم؟

تایپ شخصیتی شما با هم فرق داره شما پرانرژی و برونگرایی همسرتون درونگراست ، بنظرم قدرشو بدون و با وجو ...

شوهرم درونگراست بله مرد خوبیه ولی خیلی با هم فرق داریم ببین منم آدم بدی نیستم خیلی تو زندگی ساختم باهاش ولی خب  خسته شدم دیگخ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانم پول اون باشگاهتو اون بدبخت میدن مگه کار میذاره اون بره باشگاه

درسته ولی من هم کار میکنم و اینکه خب کار خونه هم کاره دیگه من شغلم دارم الانم ک شوهرم همش قسط میده من باشگاه و ارایشگاه و... رو از جیب خودم میدم

عزیزی تو بازم بگو شاید ناشکرم و یکم ب خودم بیامبخدا گاها تو دفترم شکرگزاری میکنم ولی با یه بحث با ش ...

تو خونه قبلی حتی یه دونه کابینت نداشتم آرزوم بود یه خونه با کابینت داشته باشم . الان هم یه کابینت درب و داغون  ک دارش بسته نمی‌شدم و خراب بودن ک از بس پسرم رفت داخلشون یکیو ک شکسته بود برعکس گذاشتم ک نره آخه سنگش هم شکسته هست میترسیدم بیوفته روی سر پسرم .

شوهرم درونگراست بله مرد خوبیه ولی خیلی با هم فرق داریم ببین منم آدم بدی نیستم خیلی تو زندگی ساختم با ...

بنظرم خوب فکراتو بکن اگه میدونه زندگیت عذابه و اسیب میبینی با شوهرت برو پیش مشاور اون یه راهی نشونتون میده 

امیدوارم تصمیمی نگیری که پیشمون بشی.

در دل من چیزیست مثل یک بیشه نور...

از بس تو خودم ریختم افسرده شدم . برای همین هراز گاهی میام توی سایت یکم می‌نویسم بلکه آروم بشم . 

دلم برای بچه هام میسوزه ک ولشون کنم برم . ن مال پدری کردن هست ن مال کار کردن . ن مال زندگی ..از خدا میخام بحق همین روز عزیز مشکل منم حل بشه از این بیکاری شوهرم خلاص بشم و بفکر زندگی باشه و بره سر یه کار همیشگی و  از دوستای ناباب دور بشه ..

طوری که من حرفاتونو دیدم شما کاملا باخودتی و میرسی بخودت ماشاله بعد شوهرت ی آدم کاری و باظاهری ساده و بچه‌تونم بیشتر کاراشو باباش میکنه و شما میگردی و میخری و میپوشی ..گفتی شوهرت میگه بچه نمیزاره برم باشگاه یلحظه فک کردم شما مردی ایشون زن

طوری که من حرفاتونو دیدم شما کاملا باخودتی و میرسی بخودت ماشاله بعد شوهرت ی آدم کاری و باظاهری ساده ...

ببین نه من بیشتر با بچه ام ولی خب همسرم خدایی تو بچه داری کمک میکنه مثلا من از صب تا عصر با بچه ام بعد ک شوهرم میاد من بچه رو می‌سپارم بهش کمی استراحت میکنم بعدم من تفریحاتم دخترم هم میبرم بجز باشگاه  ولی ب شوهرم میگم من حاضرم تا شب بجه رو نگه دارم تو برو باشگاه 

خیلی با ذهن خودتون نتیجه گیری نکنید بهتره اول بپرسید بعد نتیجه گیری کنید

اگه اولویت بود با سرنوشتش بازی نمی کردی

عزیزم من الان سر خونه و زندگیمم مادر بچمم چ  سرنوشتی رو خراب کردم😂 اومدم اینجا دارم از چیزی ک بهش فکر کردم حرف زدمم