2777
2789
عنوان

شوهرم مرد زندگیه ولی من ازش خسته ام

| مشاهده متن کامل بحث + 2996 بازدید | 122 پست
از بس تو خودم ریختم افسرده شدم . برای همین هراز گاهی میام توی سایت یکم می‌نویسم بلکه آروم بشم . دلم ...

آمین عزیزم 

انشاله خدا آرامش و رزق و سلامتی رو به زندگیتون بده

عزیزم من الان سر خونه و زندگیمم مادر بچمم چ سرنوشتی رو خراب کردم😂 اومدم اینجا دارم از چیزی ک بهش ف ...

با همسرت اوکی نبودی بچه آوردی

الان باز اوکی نیستی و به جدایی و مرد دیگه (هرچند فرضی) فکر می کنی و به فکر دومی هستی

بچه برات بازیچه ست دیگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با همسرت اوکی نبودی بچه آوردیالان باز اوکی نیستی و به جدایی و مرد دیگه (هرچند فرضی) فکر می کنی و به ...

مردی تو ذهنم نیست منظورم اینه دلم یه تیپ آدم دیگه میخواست که نشد 

بله عزیزم نمیخوام رو شوهرم زوم کنم دیگه 

و اینکه من کلا بچه خیلی دوست دارم حتی سه چهارتا بچه دوست دارم 

گفتم کس خاصی نیست. منظورم آدمیه که بمن بخوره و بیشتر آدمیه ک با معیارام جور باشه ربطی ب خیانت هم ندا ...

ادمیه که بهت بخوره و به معیارات بیاد؟!با پول همون شوهرت میری تیپ میزنی میری لباس میخری میری باشگاه حالا شوهرت اخ و پیف شده ؟!

بخدا ده ساله التماسش میکنم برو باشگاه من دوست دارم عضله باشی و...

عزیزم منظورم با یه زبون دیگه که متوجه بشه سردی میاره .این قضیه واسشون شاید انگیژه بده.گاهی انگیزه هامون برای کامل کردن خوشبختیه گاهی برای فرار از بدبختی. آدم تنبل ها برای فرار از بدبختی عمل می کنن معمولا.   

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
مردی تو ذهنم نیست منظورم اینه دلم یه تیپ آدم دیگه میخواست که نشد بله عزیزم نمیخوام رو شوهرم زوم کنم ...

ببین عزیزم

منم خیلی انتظارات از همسرم دارم که تو ایشون نیست و نتونستم تغییرش بدم خیلی وقتا تو خودم گریه کردم حتی

اما سعی می کنم همیشه به خوبی‌اش نگاه کنم که کم نیستن و در کنارش ایرادات خودمم ببینم که اون تحمل می کنه

اما هرگز به طلاق حتی فکرم نکردم برا همین میگم تو جای  خطرناکی از زندگیت هستی و با بچه خودتو گول نزن که اگه خدانکرده به ته خط رسیدی مشکلت یکی باشه نه دو تا و سه تا و چهار تا

اول مشکلتو حل کن

ادمیه که بهت بخوره و به معیارات بیاد؟!با پول همون شوهرت میری تیپ میزنی میری لباس میخری میری باشگاه ح ...

البته من خودم درآمد دارم عزیزم و خیلی از خریدا از جیب خودمه چون واقعا نمیمونه چیزی 

هر انسانی ممکنه ازدواجش با معیارام جور نباشه اصلا هم عجیب نیست 

خیلی ذهنت رو درگیر نکن چون کلا متوجه مشکل نشدی 

عزیزم منظورم با یه زبون دیگه که متوجه بشه سردی میاره .این قضیه واسشون شاید انگیژه بده.گاهی انگیزه ها ...

با هر زبونی گفتم گاهی نرم گاهی تند گاهی سر رابطه گفتم ک بفهمه من دوست دارم خودشو تغییر بده 

با هر زبونی گفتم گاهی نرم گاهی تند گاهی سر رابطه گفتم ک بفهمه من دوست دارم خودشو تغییر بده

دو تایی برید پیاده روی  شاید دوتایی ورزش کردن ج بده.‌ یکی از فامیلامون زنشو اجباری میبره پیاده روی 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷