تنهاهنرش همینه .خستم بخدا .هیچی توزندگیمون نداریم .یه یرون پول هم دربیاره یامیده به دوستاش یا نذری میده .بعد هفده سال زندگی مشترک اجاره نشینیم باکلی بدهی .تنها تکه طلامو فروخته امشب سه دیگ نذری درست کرده داده مردم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است
یه روانشناسی تو اینستا همین علائموتوضیح داد میگفت اینا خودشیفتگی و مهرطلبی رو همزمان دارن و چون زنو بچه هاشونو مثل خودون میبینن هیچ حقی براشون قائل نیستن حتا ممکنه لقمه رو از دهن بچه ی خودشون بگیرن بدن به بچه ی خواهرشون 🫤
کاربر آقا. ..باپدرش یا دایی یا عموش هر که عاقل وبه روز هست.حرف بزنید تا باهاش صحبت کنند. من دوستی دارم تو اصفهان ده شب روصه خوانی میکنه همیشه ميگفت اگر یه خانه بزرگ ویلایی نصیبم بشه یا امام حسین روصه خوانی میکنم وی خانه سیصد متری به صورت عجیب گیرش اومد که خودش هم باور نمیکرد والان هم ادای عهدش رامیکنه اما من امثال من که نتیجه نگرفتیم که نباید خودمان را به آب آتش بزنیم ونابود کنیم
اینجور آدما نذر نمیدن که خدا راضی باشه میدن که بنده ی خدا به به چه چه کنه
مرحبا. ..اینها میخان تو چشم باشند حالا یه موقع است که شخص به صورت معجزه وار صاحب مال .کامیون. کارخانه ..بله اون درسته اما کسی خودش بدبخته وهيچ کرامت یا علامتی ندیده معنا نداره
من تو زندگی شما نیستم نمیدونم شرایط چطوریه فقط خودت باید به داد زندگیت برسی هرطور شده فکری کن
کار پیدا کن از خونه بندازش بیرون
دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است