2777
2789
عنوان

شوهرم همش نذری میده

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 46 پست
به من که میرسه میگه ندارم .باید بده به بقیه که بگن این خیره و چقدر آدم خوبیه

مهریه شما اولین دین که باید بپردازند . بهش یادآوری کن 😅

مواظب حرفاتون باشین بعضی وقتا یه حرف تا صبح یه نفرو بیدار نگه میداره ... :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید فرقش با یه آدم معتاد چیه؟ آدم معتاد همه آینده خانواده رو فدای خودش و مواد می‌کنه . شوهر شماهم به نوعی داره آینده خانواده شو فدا میکنه

مواظب حرفاتون باشین بعضی وقتا یه حرف تا صبح یه نفرو بیدار نگه میداره ... :)

ببخشید فرقش با یه آدم معتاد چیه؟ آدم معتاد همه آینده خانواده رو فدای خودش و مواد می‌کنه . شوهر شماهم ...

این بدتره 

عقل وشعور هم نداره .همین که اعتراض کنم داد وبیداد میکنه وفحش میده ومیگه تو نمیفهمی وبدترین اخلاق روداره

دوتا بچه هیچ پشت وپناهی هم ندارم فقط میسوزم

سرکار نمیری ؟

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

حرف دلمو زدی

یه روانشناسی تو اینستا همین علائمو‌توضیح داد میگفت اینا خودشیفتگی و مهرطلبی رو همزمان دارن و چون زنو بچه هاشونو مثل خودون میبینن هیچ حقی براشون قائل نیستن حتا ممکنه لقمه رو از دهن بچه ی خودشون بگیرن بدن به بچه ی خواهرشون 🫤

یه روانشناسی تو اینستا همین علائمو‌توضیح داد میگفت اینا خودشیفتگی و مهرطلبی رو همزمان دارن و چون زنو ...

مهر طلبی ازش میباره .همون جاریم که کل زندگیش مال ماست سالهاست حتی به من سلام هم نمیکنه .اونوقت شوهرم زندگیمونو داد براش .

دوستاسم مثل صندوق صدقات خالیش میکنن

کاربر آقا. ..باپدرش یا دایی یا عموش هر که عاقل وبه روز هست.حرف بزنید تا باهاش صحبت کنند. من دوستی دارم تو اصفهان ده شب روصه خوانی میکنه همیشه ميگفت اگر یه خانه بزرگ ویلایی نصیبم بشه یا امام حسین روصه خوانی میکنم وی خانه سیصد متری به صورت عجیب گیرش اومد که خودش هم باور نمیکرد والان هم ادای عهدش رامیکنه اما من امثال من که نتیجه نگرفتیم که نباید خودمان را به آب آتش بزنیم ونابود کنیم

اینجور آدما نذر نمیدن که خدا راضی باشه میدن که بنده ی خدا به به چه چه کنه

مرحبا. ..اینها میخان تو چشم باشند حالا یه موقع است که شخص به صورت معجزه وار صاحب مال .کامیون.  کارخانه ..بله اون درسته اما کسی خودش بدبخته وهيچ کرامت یا علامتی ندیده معنا نداره

من تو زندگی شما نیستم نمیدونم شرایط چطوریه فقط خودت باید به داد زندگیت برسی هرطور شده فکری کن 

کار پیدا کن از خونه بندازش بیرون 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است