2777
2789
عنوان

شوهرم همش نذری میده

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 46 پست
طلای تو رو نمیتونه برای نذری هزینه کنه نذری دادن شرائط خاص داره که باید رعایت بشه مگر اینکه ایشون خَ ...

یه عمر کل زندگیمون روداد به برادرش .

جاریم دوتاخونه ودوتا ماشین داره مثل پرنسسها داره باپول ما زندگی میکنه .برادرش تا تونست پولهاشو‌کشید بالا .

دوستاشم به نوبت خالیش کردن .

زندگیمون رو میده به بقیه که فقط بگن این چقدر خوب و خیره اونوقت زن وبچش هیچ ندارن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه عمر کل زندگیمون روداد به برادرش .جاریم دوتاخونه ودوتا ماشین داره مثل پرنسسها داره باپول ما زندگی ...

ببخشیدا چیزش خله 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 

دختر عمم زنگ زده که ۱۷ میلیون قرض دارم و نذر دارم ۱۰ میلیون هم که بکشم 

گفتم تو که قرض داری این نذرهاتو دیگع بی خیال شو فعلا 

اونم مرغ نذر کن نه گوسفند و ۱۰ میلیون 

خدا توبه از دست همچین افرادی

دلشاد هستم...💍

همه وجودم و روحم داغونه

خوب بجاحرص خوردن  بروروحانی محل مشکلتوبگوبگوباهاش حرف بزنن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

به زور ازم گرفت .اول گفت چک دارم برگشت خورده بعد فهمیدم خرج نذری کرده

بعد ۱۷سال زندگی تصمیمت چیه ؟چندتا بچه داری ؟

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

همه وجودم و روحم داغونه

درکت میکنم بابای منم تقریبا اخلاقای این مدلی رو داره

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

همه وجودم و روحم داغونه

😞😞از کجا معلوم شاید همینا دستتون رو گرفت..حداقل به شوهرت بگو تو که میخوای کار خیر بکنی در خفا بکن‌..غذا به یه عده آدم سیر نده..ببره به نیازمندان و بچه های کار بده.‌یا بچه های سرطانب

...