2777
2789
عنوان

بچه ها حالم بده طفل شوهرمو بازمم

957 بازدید | 28 پست

باز نزدیک پریودمه اخلاقم سگ شده بخاطر یه کمپوت با شوهرم دعوا کردم که چرا پول الکی خرج می‌کنی یکم پسنداز کن اصلا دست خودم نیس الکی دعوا و سر صدا میکنم نزدیک قائدگیمه اینجوری میشم چجوری اروم باشم باهاش طفلی هیچیم نمیگه فقط میگه چشم عشقم چرا عصبی میشی . اصلا همیشه تنده اخلاقم خیلی جوشیم همیشه حرص میخورم سر چیزای الکی نمیدونم چراا چجوری یکم ریکلس باشم یکم بیخیال باشم بگین چیکار کنم تو عصبانیت هرچی از دهنم در میاد بهش میگم گناه داره اونم خیلی احتراممو نگه میداره هیچی نمیگه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اشکالی نداره عزیزم ما خانوما همیشه هرچند وقت یکبار هورمون هامون بهم می ریزه خودتو سرزنش نکن برای هرکسی پیش میاد 

به جاش برو از شوهرت عذرخواهی کن و بهش توضیح بده 

و سعی کن موقع عصبانیت سکوت کنی یا گیر ندی یجورایی تمرین کن این.

خانم مارچ داخل زنان کوچک رو یادته؟

زن خیلی ارومی بود

یه روز به جو( جوزفین، دخترش که عصبی و زودجوش بود) گفت که منم مثل تو هر روز تقریبا عصبانی میشم

اما یاد گرفتم وقتی عصبانی میشم لبام رو بهم بفشرم و حرف بد و تلخی نزنم

میگفت اینقدر اینکارو کردم که گاهی اوقات در خلوت خودم از حرف زشتی که میخواستم موقع عصبانیت بزنم شرمنده یا اندوهگین میشم...

:)

دم نوش بابونه یا گل گاو زبان، چای زعفرانی 

غسل صبر کن همیشه ، قرآن بخون آروم میشی 

خودت رو درست کن گلم ، حتما تعادل بین هورمون هات نیست که عصبی هستی یه آزمایش هم لازم داری 

برای خودت یه سرگرمی جور کن 

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

خانم مارچ داخل زنان کوچک رو یادته؟زن خیلی ارومی بودیه روز به جو( جوزفین، دخترش که عصبی و زودجوش بود) ...

امتحان میکنم از این به بعد خدایا کمکم کنن که رومون بهم باز نشه حیف زندگیمونه

کاش همیشه دعاتون سر این چیزا باشه💗😑

بالجو ليا يصير بس لو🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 شبیه بعضیا نباشیم ، شبیه مغازه دارایی که یک جو مروت ندارن و به بچه ده ساله سیگار میفروشن ، شبیه رتبه کنکورایی که تبلیغ هزار تا موسسه کنکور میکنن و حق الناس اصلا براشون مهم نیست 

امتحان میکنم از این به بعد خدایا کمکم کنن که رومون بهم باز نشه حیف زندگیمونه

اره

قدر شوهرتو بدون

و ازش معذرت خواهی کن داخل خلوت

اقتداردهی به همسر هم یاد بگیر. نه که هر چی گفت مستقیم چشم اعلی حضرت! بزن تو نت سرچ کن اینستا هم هست بعضی ویدیوهاش

😬🤏 بعضی مردا خودشون عصبی ان، وقتی همسرشون ناراحت میشه، جوابشون با تو دهنی و فحش و بد و بیراه و توهینه