2777
2789
عنوان

پخت کیک در فر برقی

357 بازدید | 22 پست

سلام دوستان 

دو بار تو فرم برقی کیک  درست کردم هر دوبارش خراب شد، وسطش نمیپزه ولی بالا و پایینش میپزه

دما ۱۸۰ و زمان ۴۵ ۵۰ میزارم شایدم بیشتر، المنت بالا و پایین

قالب کیک هم شماره ۲۰ برای کیک ۳ تخم مرغی

همه موارد هم رعایت میکنم

لطفا اونایی که دارن دما و زمان را راهنمایی کنن چند بزارم با کدوم المنت؟

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ
اینو نمدونم ولی اگ پلوپز داری اون تو درست کن خیلی خوبه اونم

همیشه تو کیک پز درست میکنم خوب میشه، اما میخواستم از فر هم استفاده کنم و روششو یاد بگیرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو قابلمه روی گاز خیلی خوب میشه

آقایون در تاپیکهام شرکت نکنید و درخواست دوستی هم نفرستید لااقل نی نی سایت و بذارید واسه خودمون باشه اه. دوستان تاریخ تولدم رو اشتباه زدم چون گیر داده بود که وارد کن منم یه چرتی وارد کردم

عزیزم من تو طبقه دوم از پایین توستر میزارم با درجه ۱۸۰مدت زمان چهل وپنج دقیقه خیلی عالی میپزه با المنت پایین ،دو دقیقه آخر المنت بالا روشن میکنم 

زنده بودن را به بیداری بگذرانیم که سالها به اجبار خواهیم خفت....🍃
تو قابلمه روی گاز خیلی خوب میشه

اینجوری هم درست کردم ولی میخوام روش فر هم یاد بگیرم حداقل یه استفاده از این فر داشته باشم

عزیزم من تو طبقه دوم از پایین توستر میزارم با درجه ۱۸۰مدت زمان چهل وپنج دقیقه خیلی عالی میپزه با الم ...

فقط پایین؟‌بعد فن هم میزنید باهاش یا نیازی نیست؟

نظری ندارید دوستان؟

من همون کیکو اول پایینو روشن میکنم دمای 170 درجه به مدت28 دقیقه فقط میزارم روی طبقه دو از بالا چون نزدیک باشه زیرش میسوزه

زمان پایین که تموم شد 10 دقیقه دمای 165 بالا رو روشن میکنم 

کامل میپزه

من همون کیکو اول پایینو روشن میکنم دمای 170 درجه به مدت28 دقیقه فقط میزارم روی طبقه دو از بالا چون ن ...

همین فر برقی؟

فقط میدونم که المنت بالا رو یکی دودقیقه ی آخر روشن میکنن تا روش طلایی بشه باید المنت پایین روشن باشه ...

نمیدونید با فن یا بدون فن؟