2777
2789

به چپت بگیرش

20 سالــگیم بدتــــریـن ســال عمــرم بــود 🙂💔.    ولی (عشــق) هنــــوز وجود داره این (نسل ماست) که وجــــودش رو نــدارع...💔❤️‍🩹🫂       اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️

جایگزین🫥

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان اینجوری به مرور زمان عادت می‌کنی و دیگه خودت هم دلت نمیخواد باهاش حرف بزنی اینو من میگم منم بعد شش سال جدایی 

20 سالــگیم بدتــــریـن ســال عمــرم بــود 🙂💔.    ولی (عشــق) هنــــوز وجود داره این (نسل ماست) که وجــــودش رو نــدارع...💔❤️‍🩹🫂       اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️

۶ سال! خیلی حرفیه ی چی میگینا. قطعا تراپی لازمه

منم بعد ۶ ساااال جدا شدم گلم همین چند روز پیش از آدمی که یه روز نبودش نابودم میکرد 🙂

بعد جدایی با خودت خلوت کن. و تا خودت رو پیدا نکردی و در مورد چیزایی که یاد گرفتی فکر نکردی و تغییر عقیده ندادی ،وارد هیچ رابطه ی نشو. روی رشد شخصیتت و تعیین معیارت فکر کن.

آگاهیت رو نسبت به اختلالات شخصیتی بالا ببر.

و کتاب عشق ویرانگر رو بخون. روانشناسیه.

به امتخاب های آیندت و شناختتن خودت کمک میکنه

۶ سال! خیلی حرفیه ی چی میگینا. قطعا تراپی لازمه

بعضی ها آره اما من تراپی و اینا اصلا به ذهنم نرسید و فقط همه حس هام خنثی شد 

کلا دیگه بی ذوق شدم حتی دلم نمیخواد دیگه با خودش هم حرف بزنم با اینکه بار ها پیام داد بهم

منم بعد ۶ ساااال جدا شدم گلم همین چند روز پیش از آدمی که یه روز نبودش نابودم میکرد 🙂

تصورش برام وحشتناکه خیلی. من برا ماهی عیدم بعد ۱ یک ماه ک مرد ۲ هفته غصه داشتم. ۳ روز هم جسدشو گذاشنه بودم تو یخچال تو نایلون😐

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 🤪🤪

تصورش برام وحشتناکه خیلی. من برا ماهی عیدم بعد ۱ یک ماه ک مرد ۲ هفته غصه داشتم. ۳ روز هم جسدشو گذاشن ...

وایی خدا خیرت بده خندیدم  😂😂😂😂😂

ببین اون ماهی که تورو اذیت نکرده بود کرده بود مگه؟

آدم وقتی اذیت بشه داغون میشه من تو این چند سال خییلی عشق و علاقه گرفتم ازش اما خب اذیت هم شدم بخاطرش گریه هم کردم 

اما دیگه خسته شدم فقط خسته 

الانم میخوامش خیلی هم می‌خوامش اونم میخواد اما میترسم دیگه 

بعد جدایی با خودت خلوت کن. و تا خودت رو پیدا نکردی و در مورد چیزایی که یاد گرفتی فکر نکردی و تغییر ع ...

ممنون 

بعد خانواده پاپیچم میشن چیکار کنم 

حوصله ندارم مامان بابامم سنشون بالاس گناهن

دختر سخت کوش🙂🌈

الان حالت خوبه؟چیکار کردی خوب بشی کمک میکنی

دیگه خنثی شدم 

شده تا صبح گریه کردم ...

شده به درو و دیوار کوبیدم اما کسی نباید میفهمید. 😊

چون مامانم فکر میکرد چند سال پیش تموم شده وقتی فهمید خیلی دعوا کرد باهام اما نمیدونست تا الان باهمیم

گذشت و گذشت این ماه چند بار پیام دادم اما ذوقم کور شده