2777
2789
عنوان

بچه ها من خیلی خسته ام از زندگی

175 بازدید | 25 پست

اون کلیپه بود میگف خو خو بعدش ،اصلا به ما چه😅😅💔

ولی جدی الان روز چهارم با شوهرم قهریم مقصر اونه و مشاورم گفته اصلا و ابدا نرم سراغش اما خیلی اذیتم 

یکم میش کنارم باشید ،اصلا نهار مهمون من😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی به شوهرت و خودت داره من شوهرم قهر کنه میگم قهر برای زناس اونم سریع لبخند میزنه میگه منکه قهر نیستم😂

پیش بیا! پیش بیا! پیشتر!                                         تا که بگویم غم دل بیشتر                                          دوست ترت دارم از هرچه دوست.                               ای تو به من از خود من خویشتر.                               دوست تر از آنکه بگویم چقدر.                                    بیشتر از بیشتر از بیشتر
بجای اینکه بگه مشکلتون باهم حل کنینبدتر میکنن دیدم که میگمی نمونه داداشممیرفت مشاوره تا خوب بشهبدتر ...

آخه من خیلی منت شوهرم می‌کشیدم بعد شوهرم هر بار بدتر میش کلا آدم بهانه گیر و قهر روئییه 

مشاورم گفت خودم عادتش دادم مدام توهین کنه و.... 

سر چیزای خیلی کوچیک سرم داد و هوار که برو خونه بابات

بستگی به شوهرت و خودت داره من شوهرم قهر کنه میگم قهر برای زناس اونم سریع لبخند میزنه میگه منکه قهر ن ...

ولی شوهر من افتخار می‌کنه مدام میگ هیچ کس به پای اون نمی‌رسه تو سرسختی و... آخرش بقیه میرم سراغش نه اون

ای باباازش نپرسی این کاراش یعنی چی؟؟

می‌دونی هر بار رفتم منت کشی چندین بار با روش های مختلف گفتم ،کم زندگیمون تلخ کنه ،هی بهانه نگیره،مرد که قهر نمیکنه و تاثیرات قهر و...

اما دوباره همون اش و همون کاسه

مشاورم میگ باید به خودم احترام بزارم که احترام ببینم ،اما اون خیلی بد من رو نادیده میگیره انگار من اصلا وجود ندارم ،البته منم نادیده اش میگیرم ایندفعه 

منتها مقصر اونه که به من میگه برو خونه بابات