2777
2789
عنوان

سوالات در مورد انواع وام های بانکی

| مشاهده متن کامل بحث + 103226 بازدید | 5390 پست

سلام. من با ویپاد خواهرم وام 1 میلیونی گرفتم ولی با یک هفته دیرکرد، یک ماه پیش تسویه کردم ولی رتبه اعتباریش رو الان استعلام گرفتم d2 بود و طی روز های آتی تو صف وام ازدواج نوبتشون میرسه، برای وام ازدواج رتبه اعتباری هر دو نفر مهمه یا فقط داماد؟ ممکنه به این دلیل وام ندن؟ نمی‌دونم کدوم بانک هستن ولی احتمالا یکی از این 4 تا باشه ملی ملت صادرات پست‌بانک

بانک مرکزی با یادآوری الزامات جزء ۸ بند ث تبصره ۱۳ قانون بودجه ۱۴۰۳ نوشت: بر اساس این قانون«کلیه بانک ها و موسسات اعتباری برای پرداخت تسهیلات قرض الحسنه ازدواج و فرزندآوری و تسهیلات قرض الحسنه ودیعه یا خرید یا ساخت مسکن مکلفند پس از اعتبار سنجی متقاضیان و در صورت عدم تکافوی اعتبار آنها، به منظور تامین رکن ضامن با توثیق حساب یارانه یا سهام عدالت متقاضیان یا بستگان درجه اول از طبقه اول آنها یا سایر دارایی های مالی وی یا تنها دریافت یک فقره سفقه و یک نفر ضامن را به منزله ضمانت پذیرفته و نسبت به اعطای تسهیلات مورد اشاره اقدام نمایند.»

عدم تکافوی اعتباری منظورش همین رتبه اعتباری ایرانیانه؟ با این شرایط یعنی وام رو میدن؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام برای وام ازدواج تو صف بانک ملی هستیم امیدی هست ؟ میشه راهنمایی کنید لطفا و اینکه ضامن خاصی رو م ...

بانک ملی صفش خیلی طولانیه 

شوهر منم بانک ملی زده بود دی ماه زد تا شهریور طی ۸ماه هنوز تو صف بود ۱۰۰۰نفر دیگه جلوش بودن 

انصراف داد زد بانک تجارت ۲ماهه نوبتش شد دو روز پیش کاراشو کردیم این هفته وامو براش میریزن

یک ضامن بیشترم نخاس چون رتبه اعتباری شوهرم خوب بود

خدایا شکرت...

سلام خوبی عزیزم به نظرت بانکی هست ببا ۳۵ تومن سپرده دو برابر وام بده باز پرداخت سه ساله بدون بلوکه ش ...

سلام عزیزم بله همین طرح اعتبار ملی بانک ملی اگر ۳۵ میلیون رو ۸ ماه بگذارید بمونه میتونید ۷۰ میلیون با بازپرداخت ۳۶ ماهه وام بگیرید. 

تاپیک الان که سوال بود برام آپ شد جالبهسلام لطفا درباره وام با وثیقه سندملکی میدونید؟اینکه کدوم بانک ...

سلام وام با وثیقه سند ملکی وام مسکن هست که برای خرید خانه از بانک مسکن میشه گرفت .

وام دیگه ای با سند ملکی شاید بعضی بانک‌ها مثل پارسیان و ملت بدن ولی باید کارکرد حسابتون خیلی بالا باشه .

الان طرح اعتبار ملی بانک ملی سقف وامش ۷۰۰ میلیون هست بالاتر از این با کارکرد حساب من جایی رو نمیشناسم .

و اینکه وام کسب و کار رو باید از سازمان فنی و حرفه ای یا صندوق کار آفرینی امید بپرسید .

سلام عزیزم ما میخوایم یه وام در حد ۲۵۰ یا ۳۰۰ بگیریم بدون سپرده چون پولی نداریم که بسپاریم.ایا بانکی ...

سلام عزیزم خیر چنین وامی نیست .

ولی شما میتونید از وام های اسنپ پی یا دی جی پی که سقفشون ۱۰۰ میلیون هست بدون سپرده گذاری استفاده کنید ولی برای ۱۰۰ میلیون باید ۱۳ میلیون و ۵۰۰ هزینه زیرساخت پرداخت کنید .

سلام عزیزم خوبین؟تشکر از تایپیک‌ مفیدتون و تایمی که میذارین🌹عزیزم‌من برای وام برآیند چک یار رفتم با ...

سلام عزیزم بله درست رفتید .

حالا بعد از این مرحله یک مرحله ویدئو کال هم باید برای احراز هویت انجام بدید .

سلام. من با ویپاد خواهرم وام 1 میلیونی گرفتم ولی با یک هفته دیرکرد، یک ماه پیش تسویه کردم ولی رتبه ا ...

سلام عزیزم بستگی به این داره رئیس شعبه قبول کنند یا خیر و اینکه احتمالا باید ضامن هاشون رتبه اعتباری بالایی داشته باشند . 

بانک مرکزی با یادآوری الزامات جزء ۸ بند ث تبصره ۱۳ قانون بودجه ۱۴۰۳ نوشت: بر اساس این قانون«کلیه بان ...

بله عزیزم همون رتبه اعتباری منظور هست و اینکه اگر رتبه اعتباری پایین باشه باید وثایق دیگه یا ضامن با رتبه اعتباری بالا معرفی کنید .

سلام برای وام ازدواج تو صف بانک ملی هستیم امیدی هست ؟ میشه راهنمایی کنید لطفا و اینکه ضامن خاصی رو م ...

سلام عزیزم امید که هست ولی معلوم نیست چه قدر طول بکشه ، ضامن هم معمولا ۲ تا رو میخواد که باید مدارک شغلی داشته باشن و رتبه اعتباری خوب و البته باز به رتبه اعتباری خودتون هم بستگی داره .