2777
2789
عنوان

سوالات در مورد انواع وام های بانکی

| مشاهده متن کامل بحث + 104435 بازدید | 5432 پست

سلام شب همگی بخیر 

اولا از مامان سبحان عزیز تشکر میکنم همیشه جوابگو هستند و شخصا من خیلی خیلی راهنمایی کردند 

دیروز درخواست وام اعتباری ملی دادم هر کاری میکردم کدملی ضامن ها نمی‌تونستم وارد کنم از مامان سبحان عزیز پرسیدم گفتن چند بار امتحان کنم باز هم نشد 

با پشتیبانی تماس گرفتم گفتن گوشیتون آیفن نمیشه فقط با اندروید درخواست بدید و جالب بود انجام دادم سریع اکی شد ظرف ۴/۵ ساعت هم واریز شد به حسابم 

اینجا عنوان کردم شاید یک نفر مشکل من داشته باشه بدردش بخوره  🌹🌹

سلام عزیزم برای وام مهرایران پرینت ۳ماهه حساب که ۵صفحه هست روچجوری بارگذاری کنم

سلام عزیزم ۲ تا برگه اول و آخرش معمولا کافی هست داخل یک عکس ۲ صفحه رو کلاژ کنید .

و اینکه اگر فایل پی دی اف باشه یکجا هم میتونید بارگذاری کنید .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام بنظرتون از کدوم بانک دستگاه پوز بابام بگیره بهتره شرایطش و آسون تره مراحلش ؟نظرتون در مورد مهرق ...

سلام عزیزم دقیق نمیدونم از خود بانک‌ها بپرسید میگن چه قدر طول میکشه دستگاه پوز رو بدن .

سلام شب همگی بخیر اولا از مامان سبحان عزیز تشکر میکنم همیشه جوابگو هستند و شخصا من خیلی خیلی راهنمای ...

سلام عزیزم ، شب شما هم به خیر باشه .

خواهش میکنم من کاری نکردم ، خدا رو شکر که مشکل حل شد ان شا الله به شادی از وامتون استفاده کنید . 

سلام عزیزم ، شب شما هم به خیر باشه .خواهش میکنم من کاری نکردم ، خدا رو شکر که مشکل حل شد ان شا الله ...

♥️♥️

نور و برکت بشه به زندگیتون عزیزم بی منت اطلاعاتتون با صبر و حوصله در اختیار ما می‌زارید یه بانوی اصیل تمام عیارید شما

♥️♥️نور و برکت بشه به زندگیتون عزیزم بی منت اطلاعاتتون با صبر و حوصله در اختیار ما می‌زارید یه بانوی ...

سلامت باشید ، خیلی ممنون از دعای خیرتون ، شما لطف دارید به من . 🌺🌺🌺

سلام بنظرتون از کدوم بانک دستگاه پوز بابام بگیره بهتره شرایطش و آسون تره مراحلش ؟نظرتون در مورد مهرق ...

دستگاه پوز همراه  رو ما از مهر ایران گرفتیم راحت بدون درد سر فقط جواز کسب خواست و تا الآنم دوبار با گردش حساب کارت خوان وام گرفتیم 

دستگاه پوز همراه رو ما از مهر ایران گرفتیم راحت بدون درد سر فقط جواز کسب خواست و تا الآنم دوبار با ...

چقدر هزینه ازتون گرفت یا بلوکه کرد؟

وقتی با یک زن یا مرد خیانتکار بد حرف میزنم نگو قضاوت نکن سرت میاد، خیانت اشتباه نیست یک انتخاب است آدم با ذات درست هم این انتخاب رو نمیکنه !!

سلام عزیزان

من درخواست وام مهربانی دادم بانک‌ملی

دیشب انگار ثبت شد

بعد پیگیری رو میزنم نوشته اعطا

بنظرتون تموم شد مراحلش؟

بعد چرا واریز نمیشه؟🤭

کاری مونده که انجام بدم بنظرتون؟

لطفا اگر دیدین پیامم رو پاسخ بدین مامان سبحان جان

و بقیه دوستان اگر مطلعید

بوس به کله هاتون😘

مشتری گرامی

درخواست تسهیلات شما به شماره  +++++++++ در هنگام اعطا به علت ذیل با خطا مواجه شده است : " پاسخی از سامانه  اخذ کد رهگیری v4 سامانه سمات در زمان مناسب یافت نشد.

خدمات اعتباری غیرحضوری بانک ملی ایران

این پیام اومده برام الان دوباره باید درخواست بدم؟

سلام شب همگی بخیر اولا از مامان سبحان عزیز تشکر میکنم همیشه جوابگو هستند و شخصا من خیلی خیلی راهنمای ...

عزیزم وام مبارکت باشه الهی به خیر و خوشی استفاده کنی.

عزیزم ممکنه بگی رتبه اعتباری خودت و ضامن چند بود؟ و اینکه ضامن باید حتما شاغل باشه؟

سلام مامان سبحان جان عزیزم من وارد سامانه هامون شدم تا اطلاعاتمو ثبت کنم اما تو مرحله امضا هرچی گذر ...

سلام عزیزم ، نه من نمیدونم چون خودم نگرفتم وام چک یار رو .

از دوستان هر کس میدونه ممنون میشم دوستمون رو راهنمایی کنه .