2777
2789
عنوان

سوالات در مورد انواع وام های بانکی

| مشاهده متن کامل بحث + 101610 بازدید | 5342 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رسالت هم خوبه عزیزم فقط برای وام رسالت باید شاغل باشید حتما .

همسرم دبیر هستن میتونم انتقال بدم بهشون درسته؟؟

فقط من کارت رو تابستون گرفتم اصلا ازش استفاده نکردم نمیدونم فعال هست یا نه از کجا بدونم فعاله ایا اپلیکیشنی داره؟؟

همسرم دبیر هستن میتونم انتقال بدم بهشون درسته؟؟فقط من کارت رو تابستون گرفتم اصلا ازش استفاده نکردم ن ...

بله میتونید انتقال بدید .

کارت فعال هست معمولا داخل عابر بانک بزنید یا کارت بکشید معلوم میشه .

و اینکه همراه بانک رو میتونید نصب کنید و یا از اینترنت بانک استفاده کنید .

رمز عبور همراه بانک یا اینترنت بانک رو هم از پیشخوان مجازی رسالت میتونید درخواست بدید. 

بله میتونید انتقال بدید .کارت فعال هست معمولا داخل عابر بانک بزنید یا کارت بکشید معلوم میشه .و اینکه ...

متوجه نشدم گلم  یعنی چیکار کنم گلم ببخشید زیاد سوال پرسیدم بعد برای وام سنگ جلو پا نمیندازن؟؟ رمز عبور متوجه نشدم اسم اپ چی هست؟؟

اصلا نمیشه الان دیگه خودتون حذف کنید خوب زنگ زدید پشتیبانی بهتون چی گفتن ؟چون وام های مهربانی و اعتب ...

کنار درخواستم علامت سطل زباله هست و امکان حذف هست

زنگ زدم چندباری گفت تماس امکان پذیر نیست 

بعدم گفت قسمت امضای دیجیتال و درخواست وام اختلال داره.البته با اپراتور صحبت نکردم

خدایا شکرت  
متوجه نشدم گلم یعنی چیکار کنم گلم ببخشید زیاد سوال پرسیدم بعد برای وام سنگ جلو پا نمیندازن؟؟ رمز عب ...

باید داخل گوگل بزنید پیشخوان مجازی رسالت بعد با شماره موبایل میتونید وارد بشید .

اونجا باید برید روی رمز سامانه های مدرن و بعد از احراز هویت رمز همراه بانک یا اینترنت بانک بگیرید. 

اینترنت بانک که آپ نداره از همون داخل گوگل باید وارد بشید 

ولی همراه بانک رسالت رو میتونید نصب کنید .

نه وام رو میده بانک رسالت فقط مراحل گرفتنش برای بار اول شاید کمی سخت باشه که سوالی داشتید از من بپرسید. 

کنار درخواستم علامت سطل زباله هست و امکان حذف هستزنگ زدم چندباری گفت تماس امکان پذیر نیست بعدم گفت ق ...

قبلا وقتی روی مرحله اعطا میرفت دیگه نمیشد از داخل بام حذف بشه احتمالا جدیدا اینطور شده .

و اینکه پس اگر به صورت گویا می‌گفته اختلال داره باید صبر کنید نگران نباشید فکر نمی‌کنم زیاد طول بکشه .

قبلا وقتی روی مرحله اعطا میرفت دیگه نمیشد از داخل بام حذف بشه احتمالا جدیدا اینطور شده .و اینکه پس ا ...

آره گویا گفت 

امیدوارم درست بشه دیگه سمت بانک ملی نمیرم واقعا

تصمیم داشتم وام رو بذارم تو حساب مهربانی اما پشیمون شدم رسالت بهتره

خدایا شکرت  
آره گویا گفت امیدوارم درست بشه دیگه سمت بانک ملی نمیرم واقعا تصمیم داشتم وام رو بذارم تو حساب مهربان ...

مهربانی اتفاقا خیلی بهتر از رسالت هست حالا شانس شما ایندفعه اینطوری شده .

سلام عزیزم فکر نمی‌کنم اینطوری باشه چون این وام از طرف بانک هست .اون وام که اداره گفته باید تسویه بش ...

ممنونم عزیزم ❤️

لاااااایک نکن، تو رو ارواح هر کی دوست داری لایک نکن. لایک کنی فحش میدم😁 ( یه دختر مردادی ام😍🕊️)
مهربانی اتفاقا خیلی بهتر از رسالت هست حالا شانس شما ایندفعه اینطوری شده .

ویپاد چی؟من اصلا وارد نیستم تازه افتتاح حساب کردم وام های پشتوانه رو بگیرم؟بذارم سر ماه بپردازم؟

خدایا شکرت  
برو قسمت خدمات پایین سمت راست نوشه گزارش اعتبار سنجی بزن روش

سلام عزیزم من این قسمت رفتم میخاستم ببینم  چیزی نشون نمیده میتونید راهنمایی کنید میخام ببینم رتبه اعتباریم چنده