2777
2789
عنوان

سوالات در مورد انواع وام های بانکی

| مشاهده متن کامل بحث + 101527 بازدید | 5341 پست

سلام عزیزم 

دیجی پی نصب کردم مراحل دریافت اعتبار رو میزنم یه گزینه میاد تایید و ثبت نام اما به مرحله جلوتر نمیره که اعتبار سنجی کنه و اعتبار تخصیص بده 

برنامه رو حذف و نصب کردم روی گوشی دیگه امتحان کردم  حل نشد 

سلام خانوما من دنبال وام بدون ضامن هستم مبلغش کم هم باشه مشکلی نیست تا حالا بلو بانک و ویپاد رو گرفت ...

سلام بله اگر رتبه اعتباری تون a یا b باشه میتونید تا سقف ۵۰ میلیون بدون ضامن وام بگیرید از بانک مهر ایران ولی باید سپرده گذاری انجام بدید .

امتیاز دهی بانک مهر ایران کند هست .

اگر سریع تر وام میخوان ۵۰ میلیون رو ۲ ماه بگذارید فراز بانک ایران زمین میتونید ۵۰ میلیون ۱۲ ماهه بدون ضامن وام بگیرید و البته باز رتبه اعتباری تون باید a یا b باشه. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم دیجی پی نصب کردم مراحل دریافت اعتبار رو میزنم یه گزینه میاد تایید و ثبت نام اما به مرحله ...

سلام عزیزم مراحل رو از داخل اپلیکیشن دی جی کالا برید ببینید حل میشه .

من از داخل دی جی کالا وام رو گرفتم .

سلام عزیزم یعنی الان روی قسمت پیگیری تسهیلات میرید گزینه اعطا سبز نیست ؟من تا حالا با چنین مشکلی موا ...

چرا سبزه ولی این پیام هم اومده برام

امیدوارم تا شنبه پول بیاد حسابم خیلی اذیتم کرد 

خدایا شکرت  
سلامنظر شما در مورد وتم دیجی شهر و ستاره یک چیه؟

سلام ، من قبلا میگفتم سودش زیاد هست ولی الان میگم اگر برای بلند مدت باهاش طلا بخرید یا وسیله ای که لازم دارید خوب هست .

البته وام دی جی شهر ضامن هم میخواد و حضوری هم باید بانک برید. 

عزیزم وام بانک مسکن وام خرید مسکن هست و فقط در صورتی که شما قصد خرید خونه داشته باشید بهتون تعلق میگ ...

سلام وقتتون بخیر از بانک ملی میشه از طریق گردش حساب وام گرفت بدون سپرده گذاری؟

سلام وقتتون بخیر از بانک ملی میشه از طریق گردش حساب وام گرفت بدون سپرده گذاری؟

سلام وقت شما هم به خیر .

روی گردش حساب‌های قدیمی وام کارت اعتباری هست ولی همیشه فعال نیست باید برید داخل سامانه بام قسمت درخواست تسهیلات و ببینید گزینه کارت اعتباری طلایی براتون فعال هست یا خیر .

اگر فعال نبود باید چک کنید تا ببینید کی فعال میشه. 

ااا خب به پشتیبانی پیام‌ بدید بدون دلیل نمیشه که من با سکه هام سری اخر وام ۴۰ تومنی یکساله گرفتم الا ...

برای منم ۳۰ میلیونی فعال شده فقط ۴ تا چک الکترونیکی میخاد چطوریه چک الکترونیکی چه صیغه ایه؟

خوب پس اگر سبز باشه فکر نمی‌کنم مشکلی باشه ، واریز میشه ان شا الله .

سلام عزیزم امروز کارمزد تسهیلات از حسابم کم شده اما مجدد برگشت خورده به نظرتون چه کنم؟

خدایا شکرت  
سلام عزیزم امروز کارمزد تسهیلات از حسابم کم شده اما مجدد برگشت خورده به نظرتون چه کنم؟

سلام عزیزم ، کاری انجام نده فعلا تا فردا هم صبر کنید احتمالا درست میشه و وام واریز میشه براتون .

برای منم ۳۰ میلیونی فعال شده فقط ۴ تا چک الکترونیکی میخاد چطوریه چک الکترونیکی چه صیغه ایه؟

والا من چکی چیزی ندادم همون استعلام کرفت بعدش هم وام برام واریز شد 

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم