2777
2789
عنوان

سوالات در مورد انواع وام های بانکی

| مشاهده متن کامل بحث + 98995 بازدید | 5226 پست
سلام عزیز میشه من دارم مراحل انجام میدم مامان سبحان اعلام کردن برای من داره میشه تو قسمت تماس ویدیوی ...

راستی رتبه من الان B 1 هست میتونم از قبل عید برآیند رو گرفتم الان اگه کدخدا بخواد چک یار بگیرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان تو اینستاگرام خوندم که بانک پاسارگاد ویپاد هم قراره مثل بانک آینده بشه و برشکست شده درسته بنظرتون ؟؟

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
سلام از داخل پیشخوان مجازی باید درخواست کارت بدید .

سلام وارد پیشخوان مجازی میشم هم نمیشه 

انگار باید حضوری برم 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 

من اینترنتی حساب بانکی ملت باز کردم 

کارت رو خودشون پست می‌کنن یا باید حضوری برم تحویل بگیرم؟

من اینترنتی حساب بانکی ملت باز کردم کارت رو خودشون پست می‌کنن یا باید حضوری برم تحویل بگیرم؟

اگر آدرس ازتون خواستن احتمالا پست می‌کنند ولی دقیق نمیدونم چون من حساب ملت رو چند سال پیش حضوری باز کردم .

اگر آدرس ازتون خواستن احتمالا پست می‌کنند ولی دقیق نمیدونم چون من حساب ملت رو چند سال پیش حضوری باز ...

استعلام کد پستی و آدرس گرفت 

سلام دوستان من کارهای وام اعتبار ملی رو امروز کامل کردم حالا برام پیام آمده:

مشتری گرامی
درخواست تسهیلات شما در هنگام اعطا به علت ذیل با خطا مواجه شده است : " پاسخی از سامانه  اخذ کد رهگیری v4 سامانه سمات در زمان مناسب یافت نشد.

کسی این مشکل رو داشته نمیدونم باید چیکار کنم؟

خدایا شکرت  
سلام عزیزم آخه بانک رسالت اصلا دیگه شعبه حضوری نداره .من آخرین بار خیلی وقت پیش از پیشخوان مجازی گرف ...

سلام عزیزم قبلا تو شهر ما اینجوری بود که درخواست کارت رو که از پیشخوان مجازی می‌دادیم بعد از طریق پست به دستمون می رسید .من حدود ۱۰ روز پیش درخواست کارت همسرم رو از طریق پیشخوان مجازی انجام دادم بعد از یک هفته رفتیم پست گفتن از خود شعبه پیگیری کنید اونجا هم گفتن وقتی رسید زنگ میزنیم که هنوز هم خبری نیست

خدایا شکرت  
سلام دوستان من کارهای وام اعتبار ملی رو امروز کامل کردم حالا برام پیام آمده:مشتری گرامیدرخواست تسهیل ...

سلام عزیزم یعنی الان روی قسمت پیگیری تسهیلات میرید گزینه اعطا سبز نیست ؟

من تا حالا با چنین مشکلی مواجه نشدم .

ولی اگر تا شنبه اون گزینه اعطا سبز نبود با شماره ۱۶۷۹ تماس بگیرید قسمت تسهیلات بپرسید باید چه کار کنید .

سلام خانوما من دنبال وام بدون ضامن هستم مبلغش کم هم باشه مشکلی نیست تا حالا بلو بانک و ویپاد رو گرفتم 

الانم کارت قرض الحسنه مهر ایران رو دارم ایا تسهیلاتی داره بدون ضامن وام بده؟

جوجه پرستار