2777
2789
عنوان

سوالات در مورد انواع وام های بانکی

| مشاهده متن کامل بحث + 100314 بازدید | 5295 پست

چه خسته کننده هست مراحل برایند چک ویپاد 

یکی تورو خدا توضیح بده 

تا قسمت ورود به بانکداری دیجیتال می‌ره و بعدش مجوز  به میکروفن و وبکم داده نمیشه 

چی کار کنم ؟ این مرحله رو 

یکی تورو خدا کمک کنه خیلی واجبه ،🙏🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه خسته کننده هست مراحل برایند چک ویپاد یکی تورو خدا توضیح بده تا قسمت ورود به بانکداری دیجیتال می‌ر ...

عزیزم احتمالا داخل تنظیمات گوشی تون باید دسترسی به میکروفن و دوربین بدبد. 

عزیزم شما چطوری این وامو با چک دریافت کردید میرم تا مرحله ویدیو میگه دسترسی ندارید به میکروفن چرا ؟؟ ...

اصلا از من چک نخواست من قسمت ویدئو هم نداشت مراحلش دقیق عین وام‌برایند بود برام چند دقیقه طول کشید فوری هم واریز کزدن

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

سلام عزیزم خوبین میگم این وام برایند چک رو میشه مراحلش رو انجام بدم ببینم بهم تعلق میگیره ودسته چک دیجیتال رو فعال کنم اما فعلا وام رو دریافت نکنم؟؟

وسوال دیگه من مقداری پول داخل ویپادم هست نگرانم به نظرتون کدوم بانک سرمایه گذاری کنم بانک صادرات خوبه؟؟

سلام عزیزم وقت بخیر

مامان سبحان جان این وام آموزش و پرورش ک ۱۰۰ تومن هست برا یکی از دوستام در اومده تو قرعه کشی ک میخواد بگیره، بعد از اون طرف میخواد از شهر محل خدمتش انتقالی بگیره برا شهر خودمون 

دوستم میگه اداره گفته از شرایط وام اینه ک کسی ک میخواد انتقالی بگیره باید اول وامشو تسویه کنه درسته ؟ همچین چیزی صحت داره؟

راهی نیست اینجوری نباشه؟

لاااااایک نکن، تو رو ارواح هر کی دوست داری لایک نکن. لایک کنی فحش میدم😁 ( یه دختر مردادی ام😍🕊️)
سلام عزیزم ، کاری انجام نده فعلا تا فردا هم صبر کنید احتمالا درست میشه و وام واریز میشه براتون .

سلام دوستان وام ملی من واریز نشد حالا ۵۰ میلیون پول لازم داریم تا آخر ماه باید جورش کنیم،نمیدونم چیکار کنیم.

تازه ویپاد ثبت نام کردم وام ۱ میلیونی رو فعال کردم نمیدونم باید بپردازم پله های بعدی فعال بشه؟ اینجوری چه فایده داره فقط تند تند کارمزد بدیم بیشتر از یک ماه هم که فرصت بازپرداخت نداره....

بانک ملی که کلا ناامیدم کرد ...نمیدونم دیگه برم سراغ کدوم بانک ۲۰ م  فعلا دارم  اما باید بمونه دستمون چون تنها پولیه که داریم.به نظرتون چیکار کنم؟

خدایا شکرت  
سلام عزیزم خوبین میگم این وام برایند چک رو میشه مراحلش رو انجام بدم ببینم بهم تعلق میگیره ودسته چک د ...

سلام عزیزم ، فکر نمی‌کنم بشه نگه دارید و مهلت زیادی داشته باشه باید بگیرید وام رو .

منظور از سرمایه گذاری منظورتون سپرده کردن و سود گرفتن هست یا میخوان دوباره پولتون رو جایی بگذارید و وام بگیرید ؟

سلام عزیزم وقت بخیرمامان سبحان جان این وام آموزش و پرورش ک ۱۰۰ تومن هست برا یکی از دوستام در اومده ت ...

سلام عزیزم فکر نمی‌کنم اینطوری باشه چون این وام از طرف بانک هست .

اون وام که اداره گفته باید تسویه بشه وام صندوق رفاه هست .

سلام دوستان وام ملی من واریز نشد حالا ۵۰ میلیون پول لازم داریم تا آخر ماه باید جورش کنیم،نمیدونم چیک ...

سلام عزیزم اول به من بگید چرا وام بانک ملی واریز نشده براتون ؟

وقتی رفته روی مرحله اعطا باید واریز بشه مشکل چی هست الان؟

سلام عزیزم اول به من بگید چرا وام بانک ملی واریز نشده براتون ؟وقتی رفته روی مرحله اعطا باید واریز بش ...

نمیدونم عزیزم توی مرحله اعطا مونده ...

برای خودم هم عجیبه دیروز حتی کارمزدم کم شد اما باز برگشت خورد فکر میکردم امروز واریز بشه اما نشده...

به سرم زد حذفش کنم مجدد درخواست وام بدم گفتم شاید تا همین مرحله هم نتونم پیش برم بدتر بشه

خدایا شکرت  

خلاصه من یک مرحله رفتم جلو برای وام ویپاد 😂😂وارد مرحله ویدویی و احراز هویت میشه ولی میگه به دلیل ترافیک دوباره امتحان کنید 😶

کی ترافیکش تموم میشه چه ساعتی به نظرتون مناسبه و خلوته ؟؟

مثل هفت خوان رستمه😂😂😶

سلام عزیزم ، فکر نمی‌کنم بشه نگه دارید و مهلت زیادی داشته باشه باید بگیرید وام رو .منظور از سرمایه گ ...

برای وام کارت رسالتم هم امده نمیدونم اونجا نگه دارم یا صادرات راستش از این ویپاد میترسم تنها پولی هست که داریم اونم پول ماشینمونه

نمیدونم عزیزم توی مرحله اعطا مونده ...برای خودم هم عجیبه دیروز حتی کارمزدم کم شد اما باز برگشت خورد ...

اصلا نمیشه الان دیگه خودتون حذف کنید خوب زنگ زدید پشتیبانی بهتون چی گفتن ؟

چون وام های مهربانی و اعتبار ملی سریع واریز میشه .