2777
2789
عنوان

سوالات در مورد انواع وام های بانکی

| مشاهده متن کامل بحث + 102707 بازدید | 5375 پست
سلام‌مامان‌سبحان ممنون میشم راهنماییم کنینمن میتونم‌یک ماه پول زیادی تو‌حسابم بزارم‌ولی چون قسط زیاد ...

سلام عزیزم ، فرقی نمیکنه از هر کدوم بخوان میتونین همون موقع وام بگیرید .

ولی ترتیب سرعت امتیاز دهی شون به این صورت هست :

اعتبار ملی 

ویپاد 

طرح مهربانی 

سلام عزیزم ، فرقی نمیکنه از هر کدوم بخوان میتونین همون موقع وام بگیرید .ولی ترتیب سرعت امتیاز دهی شو ...

میگم یعنی طرح های بانک ملی میانگین ماهانه میگیرن بعد میانگین حسابم تا فروردین نمیاد پایین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم یعنی طرح های بانک ملی میانگین ماهانه میگیرن بعد میانگین حسابم تا فروردین نمیاد پایین؟

بله عزیزم میانگین ماهانه میگیرن و بعد فروردین تاریخ رو از الان میزنید نه کم نمیشه .

سلام خوبید دوستان سپینو بانک صادرات هم امتیاز دهی خوب داره هر ۱۰۰ هزار تومان یک امتیاز در روز ،.  امتیازات هر ماه به روز میشن 

من قبلاً نمی‌تونستم امتیازم رو تبدیل به وام کنم خوب خدا رو شکر تو بروز رسانی جدید امتیاز قابل انتقال به افراد درجه یک خانواده شده مثه پدر مادر خواهر برادر و همسر. من حدود ۷۵۰۰ امتیاز داشتم وام (۱۰ میلیون ۱۷ ماه میشد) برای انتقال امتیاز ۵۰۰ از امتیاز کم شد  و فقط کد ملی طرف خواست زود هم جا به جا شد 

قبل انتقال  یه گزینه دیگه هم داشت برام جالب

بوده  آنقدر امتیاز من حدود ۴۰۷ تومان نقدی ازم می‌خرید تو برنامه گزینه داره  که میشد امتیاز فروخت بیخیال وام شد ولی من هنوز این کار انجام ندادم   برام جالب بوده برای اونایی که حسابشان خوب کار  می‌کنه و نیاز به وام ندارن خوبه این حساب .

بانک های دیگه هیچکدوم امتیاز تبدیل به مبلغ نقدی بشه رو ندارن  

برنامه یا اپلیکیشن سپینو نوع حساب هم سپینو  

بقیه طرح های صادرات رو متاسفانه خبر ندارم 

سلام مامان سبحان عزیز ،خدا قوت 🫶😘

در مورد سپرده گذاری صندوق گنجینه شهر اطلاع دارید ؟ 

از طریق آی بی شاپه و بانک شهرم ضامن نقد شوندگی شه 

میخواستم ببینم معتبر و قابل اطمینانه بنظرتون ؟

نـــور بر تاریکی پیـــروز است... ✨
سلام مامان سبحان عزیز ،خدا قوت 🫶😘در مورد سپرده گذاری صندوق گنجینه شهر اطلاع دارید ؟ از طریق آی بی ...

سلام عزیزم ، سلامت باشید .

یک صندوق درآمد ثابت شبیه صندوق های بورسی هست ولی سودش حدود ۵ درصد کمتر از صندوق های بورسی هست . 

سلام . خانوما من 26 میلیون امتیاز رسالت دارم 10 ماهه . میتونم 52 میلیون 5 ماهه وام بردارم؟

سلام عزیزم فکر نمی‌کنم کمتر از ۱۰ ماه بشه فقط یک سررسید یکجا داره همون موقع درخواست داخل ام رسالت نشون میده ولی اون هم فکر نمی‌کنم ۵۲ میلیون بشه یک مقدار بیشتر از ۲۶ میلیون هست .

سلاممن ۲۰ تومن دارم میخوام وام بگیرمکدوم بانک میتونم؟

سلام عزیزم اگر وام بدون ضامن بخوان میتونید ویپاد بانک پاسارگاد رو نصب کنید و اونجا واریز کنید پول رو .

بانک ملی هم طرح های مهربانی و اعتبار ملی رو داره ولی ضامن میخواد .